Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0k0m_
tag
válasz
mgoogyi
üzenetére
Mechanikája azonos az olcsó szar székekkel. Én ebbe már az életbe nem fektetnék bizalmat:

Főoldalról megrendelheted a legkritikusabb alkatrészt 30 euroért (mindenki tippelhet, hogy mennyi a beszerzési ára), ha máshogy nem vagy meggyőzhető:
[link]Viszont az akracing gyárt más mechanikával szereltet:
[link]Gondolom nem véletlen, hogy a drágább székeit már ezzel gyártja. Viszont textil borítást nem találtam ezek közül.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Igen, pont ilyen kerestem AK-sban, csak nem találtam. Ezen látszik, hogy ott van az a fehér hálós cucc, szerintem ez az, amiről abban a PU vs PVC topicban beszélnek, ott olvastam, hogy ezt a réteget hajlamosak a gyártók kihagyni, és egyből a szivacsra nyomni a borítást, attól lesz szakadós (a noname szétvágásban látszik is, hogy annál hiányzik).
Gyanítom, hogy az AK-nál is szinte biztosan ott van az a réteg, de ennek azért még megpróbálok utánajárni.
-
-
malacka87
őstag

Karfától karfáig 70cm az nem látszik annyira. Nekem V2 van. Minél többet ülök benne annál kényelmesebb. igaz kicsit lehetne nagyobb az ülőfelülete. Igaz ennek ellenére is igen kényelmes.
C méret 45 cm ha a támasz csúcsát nézem. Vékonyabb vagyok szerencsére. Nagyobb ember már nem hiszem hogy elférne ebben a székben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
LLKobe