Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0k0m_
tag
válasz
mgoogyi
üzenetére
Mechanikája azonos az olcsó szar székekkel. Én ebbe már az életbe nem fektetnék bizalmat:

Főoldalról megrendelheted a legkritikusabb alkatrészt 30 euroért (mindenki tippelhet, hogy mennyi a beszerzési ára), ha máshogy nem vagy meggyőzhető:
[link]Viszont az akracing gyárt más mechanikával szereltet:
[link]Gondolom nem véletlen, hogy a drágább székeit már ezzel gyártja. Viszont textil borítást nem találtam ezek közül.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Igen, pont ilyen kerestem AK-sban, csak nem találtam. Ezen látszik, hogy ott van az a fehér hálós cucc, szerintem ez az, amiről abban a PU vs PVC topicban beszélnek, ott olvastam, hogy ezt a réteget hajlamosak a gyártók kihagyni, és egyből a szivacsra nyomni a borítást, attól lesz szakadós (a noname szétvágásban látszik is, hogy annál hiányzik).
Gyanítom, hogy az AK-nál is szinte biztosan ott van az a réteg, de ennek azért még megpróbálok utánajárni.
-
-
malacka87
őstag

Karfától karfáig 70cm az nem látszik annyira. Nekem V2 van. Minél többet ülök benne annál kényelmesebb. igaz kicsit lehetne nagyobb az ülőfelülete. Igaz ennek ellenére is igen kényelmes.
C méret 45 cm ha a támasz csúcsát nézem. Vékonyabb vagyok szerencsére. Nagyobb ember már nem hiszem hogy elférne ebben a székben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- OLED monitor topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmgyűjtés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
LLKobe