- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
BBpeter #11357 üzenetére
Sikeresen megvettem a Please V2-t. Még csak korai első tapasztalatokat tudok róla mondani, de eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Örülök neki!
Ég és föld a tartása az előző székhez képest. Nagy előny, hogy teljesen magamra tudom szabni a széket, igaz még kísérletezek a megfelelő kombinációkkal.
Ezért jók a minőségi székek.
Egyetlen, amit talán furcsálok, hogy az ülőlap nem túl vastag, de szerintem azt is meg fogom szokni.
A lényeg hogy ne érezd a hátsóddal az ülőlap alját, és ez szerintem nem áll fent. Nem a vastagság a lényeg, hanem hogy milyen anyagból van, és azzal sztem nincs probléma. -
LZs?!
aktív tag
válasz
BBpeter #11357 üzenetére
Gratulálok a székhez, szerintem tetszeni fog hosszabb távon is.
Csak a következő gondolatra reflektálnék személyes tapasztalatból.
Egyetlen, amit talán furcsálok, hogy az ülőlap nem túl vastag, de szerintem azt is meg fogom szokni.
Nem vastag, összességében elég kemény is és van egy - csak finoman érezhető - formázása a párnázásnak, és ez igazából hosszú etapok során előny; de! amire szerintem figyelj oda: 'rendesen' ülj rajta, mivel a lecsúszol, srégen ülsz, etc., akkor az tartós ülésnél megbosszulja magát, igyekezz csípőből, derékből helyezkedni.
-
JulianSinulf
őstag
válasz
BBpeter #11277 üzenetére
Azért, mert valamire ráakasztanak pár LED-et, meg hasonlóan néz ki, mint egy versenyülés, attól még nem lesz se gamer, se gaming, se egyéb, amivel reklámozni szokták.
Nekem volt dxracer-em. Az ugye már gaming vagy gamer. A fene tudja.
Nem volt rossz az első időkben. De aztán kényelmetlenné vált, elkezdett kattogni, a görgőkből estek ki a csapágyvédő műanyagok, megrepedezett a bőr, az ülésen jött is le szépen. Szállításnál láttam, hogy a háttámlán is már szépen berepedezett a műbőr. Valamiért kényelmetlen lett a könyöklő, meg alacsony is.Amit én a mostani 3x annyiba kerülő irodai ergo székemtől várok, hogy pár éven belül nem kezd el kattogni és még mindig kényelmes lesz. Műbőr nincs, de remélem, hogy a szövet sokáig bírja majd.
A jótállás sem kutya, nem 1-2 év.A #11263-as hsz-ben írtam az új székemről. Ott benne van az első tapasztalatom is a régihez képest.
(A kocsiban nem szeretem a sportülést. Erre igazán akkor jöttem rá, mikor a szokott kanyargós úton közlekedtem vele. Legközelebb ez kitétel lesz.)
-
LLKobe
veterán
válasz
BBpeter #11270 üzenetére
A te magasságodhoz ez jól passzolna. Esetleg beszélj le az eladóval egy próbát, és nézd meg neked bejön-e.
Ez egy jó minőségű ergonomikus szék, és pont a keretedben van.A ze esetedben a magasságod lényeges faktor, olyan szék kell neked aminek az átlagnál magasabb a háttámlája. Egyébként jó eséllyel a teteje pont bevághat a lapockád alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest