Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• K1LLMy53Lf

senior tag

válasz idegen lény #4219 üzenetére

félreérthetően fogalmaztam, sorry érte :) természetesen nem maga a hintamechanika nyírta ki a dolgokat, szimplán a nem megfelelő szék.
    csak azt próbáltam leírni, hogy az általad idézett személlyel szemben, akinek a szinkron mechanika nem felelt meg a hinta pedig igen, nekem hintamechanikás székben mentek szét a dolgaim, a szinkronmechanikásban pedig semmi bajom. nem a mechanika fajtája, ami legjobban tud "ártani" szvsz, hanem a nem megfelelő szék/üléstechnika.

Ugyanakkor én azt mondom (paraszt logikával és persze korábbi tapasztalatból), hogy a szinkron/aszinkron mechanika egészségesebb, mint a hintamechanika... mert ott picit ki tudod nyúltani a derekad/tornásztatod/átmozgatod, amikor hátradőlsz szemben a hintamechanikával, ahol végig ugyanabban a testhelyzetben vagy.
    Legalábbis én anno a hintamechanikás székben igényeltem azt "felüljek" és homorítsak, h nyújtsam/mozgassam a derekam.

De egyébként, ha a 90°-kal szemben a 120° már annyira egészségtelen, akkor mi a helyzet a 180°kal? (fekvés/állás) :)

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák