Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
kellog123
üzenetére
én külföldről biztos, hogy nem rendelnék "vakon", max akkor, ha valahol kipróbáltam és külföldön lényegesen olcsóbban hozzá tudnék jutni.
én, amit ezzel a kerettel javasolni tudnék bp-en két hely: officeplaza és az irodabutik.
Előbbiben: merryfair wau2, spinelly illetve samurai székek (nekem ez a márka nem vált be, de sokan szeretik és 10év garis), utóbbinál emagra székek.
office-nál még vannak másik székek is, amik esetleg jók lehetnek olcsóbb kategóriából: lexington, oklahoma, vagy ha esetleg növelnéd a kereted, akkor irodabutiknál a spinalis székek.
de mindenképpen ki kell próbálni őket.
a gamer dologra pedig: szerintem is túlárazottak és nem érik meg az árukat, de sokan szeretik és használják őket nagy megelégedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest