Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mivel ez legalább a TSMC által gyártott, így jó megoldás lehet.
Én mondjuk akkor már lehet egy 7+ Gen2-est tettem volna bele, igaz a kettő között markáns különbség nem lesz teljesítményben.
Overkill ez a mezei usereknek is.
Én ha tehetném, lekapcsolnám a Cortex X2-es magot a telefonomban, mert sokszor felesleges...
De a gyártók erre szoftveresen nem készültek fel.
-
janeszgol
félisten
válasz
Linkin1994 #7 üzenetére
Ezt aláírom. Sőt! A mobil gaming is olyan állapotban van, hogy tök mindegy.
Tehát erőben teljesen ok. Erről már többször írtam, hogy akik régen benne vannak az okostelefóniában, azoknak a gondolkodását át kell állítani. Én is beleesem sokszor abba a hibába, hogy az SoC-t nézem. Persze számít az, a kamerába is van beleszólása a központi chipnek, de ma már sokkal fontosabb a kijelző, az akku és a kamera trió. Gyakorlatilag a vásárlók csak ezeket nézik. -
janeszgol
félisten
Sem az SD888, sem a Gen1 nem takarékos. Fűtenek, merülnek a telefonok.
-
Valamelyik raktárba volt még elfekvőbe, felvásárolták okosba és megint megy mellé a Carl Pei féle markenting bullshit.
Ez az ember kabaré már mikor a O+-nál volt, akkor is ezt nyomta, van ami sosem változik. -
Somatom
veterán
Ezt az árelőnyt tovább adják, vagy benyelik?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Carl Pei több alapos indokot is felsorolt, miért választották az előző generációs szettet a következő Nothing Phone-hoz.
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest