A Snapdragon 8+ Gen 1 előnyei

Carl Pei több alapos indokot is felsorolt, miért választották az előző generációs szettet a következő Nothing Phone-hoz.

Hirdetés

A Nothing Phone (2) a prémium kategóriában fog versenyezni, így a Snapdragon 8 szériás Qualcomm szett viszonylag evidens volt hivatalos megerősítés nélkül is, ahogy az is sejthető volt, hogy a legfrissebb lapka helyett egy korábbi szettel dolgoznak  majd, ami árelőnyt biztosíthat a konkurenciához képest. És ebben mind igazuk volt, azoknak aki erre tették a tétet. Carl Pei Twitteren el is magyarázza, miért.

A Nothing Phone (2) hivatalosan is Snapdragon 8+ Gen 1-es lapkával dolgozik majd, ami a jelentősen növeli majd a készülék teljesítményét a Nothing Phone (1)-hez képest. A gyártó számításai szerint az alkalmazások megnyitása kétszer olyan gyors lesz az új modell esetében, összességében pedig 80%-kal erősebb és kompetensebb készüléket kapnak a felhasználók az üzemidő, az adatkapcsolati lehetőségek és a kameraképesség tekintetében a Snapdragon 7-es szériához képest.


(forrás: Brandon Paul) [+]

A Snapdragon 8+ Gen 1 18-bites ISP-jével opció lesz a RAW HDR és a 4K videófelvétel 60 fps képkockasebességgel, mindamellett a 4 nanométeres node-on gyártott lapka kifejezetten előnyös energiahatékonysággal és hőtulajdonságokkal rendelkezik, és mivel egy ideje a piacon van, kiforrott platformot biztos, nem utolsó sorban elérhető áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés