- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
Sztyepadzso #30 üzenetére
Az még érthető lett volna, hogy a kocsiból nem adja ki, de hogy miért kellett elküldeni és még az átvételi időt is kivárni, arra semmilyen magyarázatot nem látok...
Az egyébként teljesen szokványos, hogy valahol elkapom az autót a csomagért a belvárosban (tudom merre megy kb, vagy meg is mondja a futár, ha hív előtte), de azt is meg tudtam már beszélni, hogy egy útba eső másik címre hozza, inkább vigye apámhoz, vagy éppen műszak után, este adja oda egy megbeszélt helyen. Pedig ez is inkább csak észszerű rugalmasság, mint elvárás.
-
Crus
őstag
válasz
Sztyepadzso #1 üzenetére
A DPD egy etalon a Samedayhez képest. Azok Ausztriában szerintem nincsenek. Jellemzően Type-C vagy remegő kezű alkeszeket foglalkoztatnak, akik attól bedühödnek, ha 3km-re laksz attól a ponttól amerre ő amúgy szokott járni. Annyira buták, hogy néha saját magukat verik át a visszajáróval. Cserébe viszont szó szerint van, hogy HETEKET késnek.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Sztyepadzso #1 üzenetére
Abszolút egyetértek! Félénk is az egyik legrosszabb. Bunkó tirpák futár, teszi a megjegyzést, hogy nem vette fel a feleségem, ha neki hoz csomAgot. Nem érti meg hogy munkahelyen dolgozik, és néha egész de. meetingel.
Nálam a minap az express one verte ki a biztosítékot. Jött reggel levél, mikor jön a futár. Aztán ebéd után a következő levél... megbeszéltek alapjan betette a kerítésen belülre. Magyarán bedobta a kukatarolok mellé. Műszaki cikk volt a csomagban! És persze nem volt semmi előzetes egyeztetés! Írtam is panaszt!
Értem én hogy sok a dolguk de miért kell ilyen parasztnak lenni!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest