- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
Eszembe juttatod a '90-es éveket.
Volt anno egy olyan újság,a Commodore Világ, közismertebb nevén COV.
C64,Amiga játékokkal foglalkozott,magyarul számítástechnikai lap volt,a játékokat mutatta be.
(ezt csak a Viber miatt írtam le ilyen részletesen)
Egyszer csak,megjelent egy egész oldalas hírdetés,hogy az újságban szereplő játékokat X forintért lemásolják,postázzák,itt egy lista,lehet válogatni. Mint kiderült,sok gond volt velük ,üres kazettát küldtek,vagy nem az volt rajta,vagy éppen az volt amit kértek,de nem működött.
És mi lett a vége? Elkezdtek ömleni az újságot fenyegető,feljelentő,szidó,anyázó levelek,hogy micsoda dolog már ez,hogy ilyet megtehetnek. Az újság ez után rögtön az első lapon foglalkozott vele,több számban is, hogy ők csak eladtak egy hirdetési felületet,tessék a hirdetőnek reklamálni,ne az újságnak. De az emberek ezt képtelenek voltak megérteni
, hiába példálózott a COV,hogy emberek,ha a Nők lapjában lévő hirdetésben átvernek,akkor a Nők lapját kell feljelenteni? Idő kellett az embereknek mire ezt megértették.
A te esetedben is,mindegy hogy több ember jelezte feléd ,hogy most hol itt a probléma,és mi is a probléma, de te szerinted mi nem értjük a problémát.
Chopin42 részletesen leírta neked,ha ezt sem érted,akkor szerintem nem velünk van a gond,és innentől kezdve felesleges bármit is mondani. -
chopin42
őstag
Te meg a szezont a fazonnal: a jófogás pont hu-ra hivatkozol (csak hogy nehogy a gonosz spambotok megtalálják azt az oldalt, amit a tv-ben is reklámoznak), majd közlöd, hogy keverem az egyént , és a céget. Legközelebb: leírod a hirdetőt, a problémát normálisan körülírod (esetedben: a jófogással vigyázzatok, mert szerintem a belső emberük lefizethető/falaz/nem jófej stb...), majd megadod az adatokat. Nem elkezded szidni az egyik hirdetőoldalt, amivel (ismétlem) nekem semmi gondom nem volt, kamu emberek (mint írtam) pedig mindenhol előfordulnak. Igen, mindig, mindenhol van egy tapló, aki másokat akar lehúzni. Ennyi. A példámmal (hardverapró) csak annyit szerettem volna érzékeltetni, hogy ott is, ahogy vaterán, jófogáson, ebay-en, akárhol, mindenhol vannak olyan gerinctelen férgek, akik mások spórolt pénzén akarnak kaszálni, és vannak őket segítő jogszabályok is időnként (pl személyiségi jogi törvény, ami téged is véd, bármily meglepő). Erről nem a jófogás tehet. Ha meg igen, ismétlem: írd le normálisan, hivatkozva, tényszerűen. És elkerüljük. Vagy légy körültekintő, és :
-ne utalj előre SOHA
-személyes találkozó/kipróbálásra hivatkozz
-garancia legyen, papírral, lehetőleg bolthoz/megbízható eladóhoz
-vedd észre, ha egy napos regisztráció, irreális ár, túl jó ajánlat, személyes találkozótól vonakodó eladó, barátnője számlaszámát adja meg...sorolhatnám.
a jófogáson is, ahogy a legtöbb normális oldalon jelentheted a csalókat, ha pedig nem oké, fogyasztóvédelem, rendőrség, feljelentés, bizonyítékok. És leírod a sztorit.
Ne vedd személyeskedésnek, nem annak szántam. Ezek tények. Bár biztos te sem arra gondoltál, hogy kijavítasz, amikor leírtad, hogy vigyázzunk az oldallal...
Peace -
chopin42
őstag
Tehát akkor senki ne vásároljon megbízható, valós hirdetőktől sem? (Csak azért, mert én már 3 cuccot is eladtam, nem volt semmi gond. Felhívtak, majd megbeszéltünk mindent, személyes találka...a többi már történelem). Vételnél ajánlott mindig körültekintően eljárni. (Ennyi infó alapján amit leírtál, a hardverapró se valami megbízható:0 infós, sokszor kamu hirdetések, privátra nuku válasz...akkor zárják be azt is? Igaz, hogy volt kb 8 vásárlásom és 2 eladásom, 100% elégedettséggel. És ez csak én vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest