- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Na, az edigitalban pozitívan csalódtam. Elfogyott a készlet a tévéből amit rendeltem és szó nélkül elküldték ugyanannak a készüléknek a smart tv verzióját (ami egy tízessel drágább) az eredeti áron. Kaptam kitöltött lepecsételt jótállási jegyet is. Nagy kő esett le a szívemről.
-
törölt tag
Számítógépalkatrészeket rendeltem csak tőlük, pl. RAM, egér, alaplap, stb., ezekhez biztosan nem adtak garanciapapírt, csak számlát. Azt még hozzáteszem, hogy csomagküldéssel rendeltem mindent, tehát lehet, hogy ha személyesen vásárol valaki, akkor kap garanciapapírt is. Így, csomagküldéssel én nem kaptam még soha semmihez sem tőlük. (Ha szóltam nekik, akkor utólag adtak.)
Ha a TV-t nem hozzájuk kell küldeni garanciáztatni, akkor gondolom alapból kapni fogsz egy garanciapapírt hozzá.Termékvisszaküldési ügyem egyszer volt náluk, de akkor valami miatt dupla akkora összegért vitték vissza a terméket, mint amennyiért kihozták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest