- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tersius
tag
mondjuk annyi, hogy mehet gomb (amivel a levelet kuldod el), az js figgvenyt hiv meg
Hat ezt mondtam, hogy nem tudom mennyi (nem ugy gondoltam, hogy biztosan nincs benne).
Es valoban igazad van, operaban ha a javascriptet letiltom, mar belepni sem tud.
Topiknyito be tud lepni?
jah es bongeszohoz koze nincs a dolognak, mert nekem xpsp2+ie6 es hibatlanul mukodik
No varj, mi koze a mondat elejenek a mondat vegehez? Nem azert kell masik bongeszo, mert az sp2 meg az ie6 egyutt javascript keptelen, csak a kollega gepen lehet valami gond, amiert ott nem mukodik, ezert javasoltam, hogy nezzen meg egy masik bongeszot.
Es a javascripthez nem kell java vm, ebben szinte biztos vagyok
Lasd meg:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
''Mi tortenik a freemailen, amitol nem tudsz emailt irni? Nem tudom, abban mennyi java script van'' - mondjuk annyi, hogy mehet gomb (amivel a levelet kuldod el), az js figgvenyt hiv meg
es bar nem tudom pontosan, de imho kell valamilyen java vm ahhoz, hogy a gepeden menjen a js (de ez csak tipp)
es az msjvm valoban a misrosoft java vm-je (sp1a ota nincs a windoze-ban)
jah es bongeszohoz koze nincs a dolognak, mert nekem xpsp2+ie6 es hibatlanul mukodik
topicnyito: melyik java vm-et tetted fel?
szerk.: most latom, hogy te csak java konzolt raktal fel (lehet egyaltalan ilyet) --- neked java vm (virtual machine) kell (ha valoban kell vm a js futtatasahoz)
Bővebben: link - ha be van kapcsolva a popup blocker, akkor irja majd, hogy mi a teendo (kb annyit ir, hogy nem tudta telepiteni a popup blocker miatt, ugyhogy kattints a fenti sarga csikra a telepiteshez)
[Szerkesztve] -
Tersius
tag
Az msjav nem tudom, micsoda,talan valami ms java dolog? Annak, meg a sun java consolenak semmi koze nincs a javascripthez, a nevuk hasonlosagan kivul.
Milyen bongeszo? Probald meg egy masikkal.
(http://www.mozilla.org/products/firefox/)
Mi tortenik a freemailen, amitol nem tudsz emailt irni? Nem tudom, abban mennyi java script van. -
sycorax182
tag
Nekem sem megy. HELP
-
BeePee_3
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen! Nem megy a Javascript a gépemen.
Xp-m van, Servicepack 2-vel. Van tűzfal is integrált popup killerrel (az XP-s tűzfal mellett), de ha azt kikapcsolom, akkor se megy. Hogy mást ne mondjak, freemailről nem tudok levelet írni. Tiszta röhej.
msjavx86.exe föltelepítve, reinstallálva is, de semmi.
Kínomban fölraktam a Sun Java console-t de az se segített.
Plíz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest