- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Esetleg a nénit kellene összeszedni ugyanilyen célzattal...Node, viccet félretéve, szerintem látod te is azt, hogy nem feltétlenül a macskával van gondja a néninek. Az előző "kiszemeltjénél" sem a macska volt a gond. Ha összeszeded a macskákat és kinyíratod őket, akkor majd a madarakkal lesz a gondja, ami mind nyilvánvalóan a tied... Akkor azokat kell majd összeszedned, majd eladnod. Aztán jön majd a kémény, ami füstöl, így kénytelen leszel elbontani az összes kéményt a környéken, vállalva a tulajdonosok haragját...
Szerintem nem szabad azt tenni, amit a néni akar, akkor csak adod alá a lovat.
-
Vertigo18
addikt
Nagyon nem tolerálod? Hát, rendőrnek ne gyere!
Nem mondtam, hogy nem veheted fel, akár videózhatsz is, diktafonozhatsz is, azt mondtam, hogy a mélyen tisztelt bíróság valszeg' nem fogja meghallgatni, megtekinteni, mert ennek megvannak a maga szabályai. Ebbe nem mennék bele mélyebben. De gondolj bele abba, hogy miért nem büntet a rendőr akkor, hogy ha látja a rendőrautó km-óráján, hogy az előtte haladó gépkocsi 150 km/h-s sebességgel közlekedik...
A másikra annyit mondanék, hogy azt mondani, hogy "Persze, elmegyek tanúskodni" más, mint amikor valaki EL IS MEGY tanúskodni. Érted, amit mondok? De azt kívánom, hogy légy kivétel és mind az 5, aki megígéri, el is menjen neked!
-
Vertigo18
addikt
Első körben b@cni rá...
Ez a legegyszerűbb, bár egy idő után unalmassá válhat. Én ilyenkor, ha ilyen emberrel "találkozom", akkor támaszkodom a kerítésre, jó közel hozzá és hallgatom. Majd, amikor már nem bírja levegővel, akkor kiveszem az mp3-nak a fülhallgatóját a fülemből és megkérdezem, hogy "Tessék? Nekem szólt?"... Rendőrségnek nincs sok köze ehhez így.
Második kör esetleg megkeresni valami rokonát és annak elpanaszkodni, hogy valamit csináljon már a mamikával, mert nem lesz ennek jó vége... Rendőrségnek ehhez sincs köze.
Harmadik kör az, hogy ugyebár orvos kimondja, hogy van valami csúszás az agyában, ilyenkor elviszik a mentők kezelésre, de több, mint valószínű, hogy kiengedik, aztán újult erővel kezdődik az egész megint. Rendőrségnek akkor van köze ehhez a verzához, ha van papír és nem hajlandó elmenni a mentősökkel, ilyenkor Ők kérnek karhatalmi segítséget, nekik segítünk.
Negyedik kör, Becsületsértés feljelentés. Mondjuk ehhez az kell, hogy te lehetőleg ne szólj vissza akkor sem, ha elöntött a pipa. Felveszed, amit mondogat, aztán TE feljelented a bíróságon panasznapon. Még egyszer szeretném kihangsúlyozni, hogy NEM a Rendőrségre tartozik ez a szabálysértés, vagy bűncselekmény. annak idején a jogalkotók úgy döntöttek, hogy legyen néhány bűncselekmény, ami "magánindítványra" büntethető, ezek NEM a Rendőrségre tartoznak. HA kihívod a rendőrt, már az se biztos, hogy az ügyeletes kiküldi, de ha kimegy (99%-ban igen), akkor Ő is ugyanezt fogja neked elmondani. Tehát feljelented, elindul a magánindítványos eljárás, mely során neked kell bizonyítanod TANÚKKAL, hogy a mamika miket kiabált. A diktafont valószínűleg meg se hallgatja majd a bíróság, hiszen megvannak a hangfelvétel készítésének a szabályai. Lényeges elem, hogy a beidézett tanúk lehetőleg valóban jelenjenek meg (most szólok, hogy 99%, hogy egyetlen tanút se fogsz találni, aki VALÓBAN el is menne a tárgyalásokra majd tanúskodni) és ott lehetőleg ugyanazokat mondják, amiket a mamika kiabált. Rendőrségnek ezesetben felvilágosítási kötelezettsége van.
Esetleg még azt megteheted, hogy Csendháborítás miatt bejelentést teszel, ami miatt majd kimegy a rendőr és lefigyelmezteti a mamit. Először...
Az viszont érdekelne, hogy mi a frásznak temettétek be a lyukat a nénike udvarában? Csak mert nekem is lenne egy lyuk itt, a kertemben, hozathatnál bele valami földet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ford topik
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest