Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy
senior tag
Nemrég anyám megörökölte az én régi gépemet (AthlonXP 2700, 1GB RAM, Gef6600), ha itthon van szabadnapon, akkor jó pár órát eltölt a gép előtt, ír blogot, hobbikertészettel kapcsolatban olvas oldalakat, MSN, Skype, meg a hasonló női(esebb) dolgok.
Játszani nem játszik, max. a jojatek.hu-n.
A vista viszont elnyerte a tetszését, mióta megvan, a hónapok alatt egyzser sem töltötte be az XP-t. -
Hequila
őstag
Az alapkérdéshez visszatérve: Játszik-e nő a gépen?
Nem tudom kik emlékeznek a Battlefield 1942-re, azon belül a HBA klánra (évekkel ezelőtt felbomlott). Ha jól tudom, annak volt tagja egy BurnBaby nevű hölgy. És el kell ismerjem, sokkal taktikusabban, ügyesebben és pontosabban játszott nálam (pedig anno én is eléggé benne voltam).
Szerintem ez is olyan, mint a vezetés; kevés nő vezet jól, de amelyik jól vezet, az nagyon jól. -
pulcsi
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
micsoda? 1db 750 gigás vinyó és nincs baj fél évig

-
1010
őstag
utálom az ostoba nőket
akik nem értenek a géphez és elvárják hogy megcsináljám
és kurva nagy öntudattal vannak.
notin átmegy bil numpad ba és már megy az ordibálás
a munkahelyén meg exlebe klimpirozik
megnéztem a gépét az explorer már kész toolbar gyüjtemény
de ugy hogy 2ujnyi vastagon voltak az ie 7be
másik:
256 megás pendrive
és hogy neki negyobb kell mert nem fog ráfárni munka
mondja hogy ez már egy cd-nyi adat ugye, mondom nem

-mennyi egy cd?
-700mb
-az mennyi?
-
1/6dvd
-ja jó igy már értem(
)
ez a kérdés már sokszor elhangzott de erre nem nagyon tok válaszolni
olyannak aki egy word doc miatt aggódik hogy nem fér a penre
ja és montam neki utána
már számora nagyon egyszerűen hogy ez kb 250flopinak felel meg
de ezt mintha nem is montam volna
késöbb:
erre a szar pendre alig fért fel a munkám
ezt már meg kellet néznem, nézem 996 kilo bájt!!!
-pedig hát alig akart rámenni mikor másoltam
-hát igen aki toolbárokat gyüjt ne csodálkozzon ha kicsit lassu a gép
(ezt már nem montam)
mert akkor a korfolyamt folytatódik és a kérdésekre is kérdések a válaszok

-
pulcsi
tag
nálunk anyám már nagyon tud netezni kapott egy gépet azóta napi sokat van elötte dolgozik játszik hírezik elmondta neki mi a spam vírus egyébb simán vágja 1 éve megy a win rajta hiba nélkül , barátnőm nagyon ''vágja'' gazdinfo sulit végzet szeret játszani lecsó pinkpanther meg az ilyen mászkálosokkal anyukájának most vettünk gépet lassan 24 órában ül elötte
szerintem a nők simán vágják a számítógépet csak néha félnek töle h minek mit lehet vele csinálni ennyi mindent azt leülnek és függők lesznek
-
JuAnita
csendes tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
hihi, én is -pontról-pontra- ugyanúgy viselkedem, mint a menyasszonyod, mikor a párom a gép előtt ül!

falra tudok mászni, mikor tenni kellene a dolgokat Ő meg csak nyomatja a hozzászólásokat pl. ide, a Prohardverre
legújabb mániája, hogy hűteni kell... lassan több venti lesz a gépében, mint a karibi térségben...
[Szerkesztve] -
noryta9
csendes tag
Persze,azért csináltam ezt-azt.Ma meg alig ültem itt 
-
noryta9
csendes tag
Még én mondom azt,hogy nem vagyok számítógép mániás
itt van hajnali egy óra és itt ülök még mindig.Délelőtt 11óta kisebb nagyobb szünetekkel
-
-
noryta9
csendes tag
Ha van otthon géped nem azért van hogy be legyen kapcsolva??? Ha van neted nem azért van hogy kihasználd??? Akkor szerintem mindegy hogy fiú ül előtte vagy lány...
-
eastsider
nagyúr
és egy fiuba?

Van olyan lány MSN partnerem aki egész nap ott ül MSN előtt + cod2-zik is, és még jó arc is, naaaaa?
tiv: most magadról írtál?
najó nem 
ott lennétek egy helyi sufnilanon, naah, ott nem is a játék a lényeg
(legalábbis nálunk) szomszédok nem naon szoktak örülni 
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Az en nom mikor felkel, meg ki sem nyilt a szeme, de mar a takaro alol nyulkal ki a kezevel az eger iranyaba, hogy a gep is felebredjen es ele vethesse magat. Majd megcsinalja a kis kavejat, torokulesbe beul a kis mac-je ele es hangosan kommentalja a dolgokat es kozben kattingat es nagyokat pislog. Eleg lama, de meg nekem is tud ujat mutatni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja es meg moderator is...
Meg ifjabb koraban...
:
[link] -
noryta9
csendes tag
Hát ez így igaz. Az én 7éves unokatestvérem is naponta ül a gép előtt. Az biztos h többet tanul ezzel mintha az utcán csavarogna...
-
ladybug
őstag
válasz
frame>24
üzenetére
Az megint más...

Amúgy szerintem ma már alap, hogy érts a számítógéphez. Szinte mindenhol követelmény legalább az alapfokú használata. Ezért nem is igazán értem, hogy a gyerekek elől otthon miért kellene megtiltani. Ok, ne üljön ott egész nap, de ha pár órát használja, attól még nem dől össze a világ. És inkább az, mint vmelyik kereskedelmi csatorna a tv-ben.
Az 5 éves lányunk is szívesen netezik. Be vannak állítva a honlapok, amiket tud használni és nyugodt szívvel használhat is. A későbbiekről értekezünk majd mikor iskolás lesz és tud olvasni. -
noryta9
csendes tag
Amúgy szerintem sincs benne semmi...Sőőt,talán megtisztelő is

Hát a mai világban nagyon fontos a számítógép,és aki egy kicsit sem ért hozzá az nem jó. -
noryta9
csendes tag
Én 17éves vagyok,és internet imádó
Suli időba nem túl sokat ülök gép előtt,de amúgy ha időm engedi és itthon vagyok akkor szinte mindig. Nálunk az a menő h akik sokat ülnek a gép előtt azokat ''KOCKÁNAK'' hívják? Máshol nem menő ez??
Amúgy én nem vagyok kocka...csak szeretek gépezni. -
BosziKedvese
csendes tag
A Kedvesem évekkel előttem jár a témában (na azért nem mindegyikben
)
Pillanatok alatt megtalál szinte bármit, ráadásul tud gépírni mind a 10 ujjával.
A múltkor olyant csinált, amit még ki sem tudtam annyi idő alatt találni, hogy kellene. Egy statisztikát táblázatba foglalt, és csinált belőle grafikont, aztán meg ki is színezte. Olyan érzésem volt, mint mikor a ZX Spectrumon megrajzoltam egyedül életem első színes körét, aztán átszíneztem.
Azóta rájöttem, hogy ez nem is nagy trükk.
Csakhogy én autodidakta vagyok, és nem tanultam semmit a számítógépről. Az elsőt apámék akarták kihajítani, én meg elhoztam. Sokáig tartott, mire be tudtam kapcsolni.
-
eastsider
nagyúr
ISmerek jópár olyan lányt aki cod2-zik multiba komolyabban
(csak érdekesség) -
timcsi
csendes tag
Én is hozzászólnék a témához igy újoncként.

Számitógépekkel foglalkozom,ebbe benne foglaltatik az összerakástól a karbantartásig minden.Itthon van ugymond 2 nagy gép és egy laptop és mindegyiket én telepitgetem és én is tartom rendben.
Játszani is szoktam bár az sem a női kategóriába tartozik mert Cod2-özöm
A neten sem a női dolgokat böngészem hanem a szakamai fórumokat meg ilyesmiket.
Szóval elmondhatom,hogy nekem a munkám egyben a hobbim is.Bár elég kevés nő van aki ennyire ért a gépekhez ,általában a férfiak jeleskednek ebben,lehet hogy a szüleim nagyon elcseszintettek valamit és rosszul vagyok összerakva
-
Padawan996
csendes tag
-
04ahgy
nagyúr
18 éves húgom: Net, MSN, Skype, szövegszerkesztés, Excel, PowerPoint (készít is), képeket szerkeszt, néz, Need for Speedek-et, Lord of the Ringek-et, Chronickles of Riddick-et Heroes-okat nagyon szereti. Zenét hallgat és filmet néz. Torrentezik. Multisession, audio CD-ket ír.
Hardverfejlesztésnél érdeklődik, miért jobb ezmegaz, stb. Megérti, hogy miért jobb neki a 333-as ECC-s RAM a K8-as Sempron mellé 2.0 CAS Latencyvel, mint a 400-as nem ECC-s 3.0-val... Érti, miért jobb neki alapfeszen a 2000 MHZ, mint feszemeléssel (+0,1V) a 2100...
Érti, miért kell visszaosztani a RAM-ot. Önállóan azért tuninggal nem boldogulna. Maximálisan fejlődőképes, barátnője MP3 lejátszójához USB drivert keres a neten, és telepít sikerrel.
Ja és nem is ül olyan sokat a gép előtt, inkább ő is a haverokkal lóg.
A múltkor látta a Linuxomat. ''Neki is kell!'' Mondtam, hogy nehéz kezelni. ''De akkor is!''
Azóta van fenn neki egy alap Mandriva 10.3 64 bit... Néha azt is bebootolja.
(ASUS K8N, 2600+ Sempron @ 2000 MHz, 512 / 333 ECC DDR CL 2.0 Mosel, 80 GB WD, 9600pro, LG CD-RW, PIO DVD-ROM.)
Anyum: irodában nap mint nap használja, egész nap. Word, Excel, Abev... Fényképet nézeget, korlátozottan e-mailezik és netezik. Filmet inkább a házimozin néz, zenét meg a HiFi-n hallgat. Itthon is csak főként munkára használja. Állandóan veszekszik tesómmal és velem, hogy mindig csak a számítógép előtt ülünk...
Korlátozottan fejlődőképes, többszöri megmutatásra.
(Itthon: PIII - 667 MHz FastFame alaplapban, 256 Mosel SD RAM, 40 GB Maxtor Slim, CD-ROM, GeF-2) Jó kis gép az!!!
Apum (nem velünk él
) egy 450-es Slot1 PIII-mal és 128 M RAM-mal nyomja immárom fél éve, leginkább Ultizik és Snapszerozik a gépen, néha sakk is...
Meg vasúti dokumentumokat olvas, szerkeszt, a munkájához. Fejlődőképes egy 45 éveshez mérten.
Anyum második férje nemigen gépezik. Rendőr, az irodában a legszükségesebbeket...
HGyu -
ladybug
őstag
válasz
csirkemano
üzenetére
Nagyon ügyes vagy Manó. Én is szívesen foglalkozén ezzel, mert a saját honlapunk nem nagyon akar frissülni. Páromnak pedig nem sok ideje van erre.
Majd megkereslek ezzel kapcsolatban. -
nyávogi
tag
válasz
csirkemano
üzenetére
Megsasoltam a honlapod
nekem tetszik
majd még írok ezzel kapcsolatban, ha elalszik(valamikor) a cseperke.... 
-
04ahgy
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Egy router kell csak. A legolcsóbb is tudja a megfelelő IP-re adott időben történő netszolgáltatást engedélyezni, tiltani. Csak jól le kell jelszavazni. Általános iskolás gyerekek nem hiszem, hogy routert resetelnének és konfigolnának...
HGyu -
kovsol
titán
válasz
csirkemano
üzenetére
mutatsz egy honlapot amit te csináltál ?
nyávogi: nekem tetszik mind a két kép
[Szerkesztve] -
nyávogi
tag
válasz
csirkemano
üzenetére
itthon sajnos nincs photoshop, ezért is a paint-el ''bűvészkedem''. Régebben szabad kézzel rajzoltam sokat. Jó, hogy két gyerkőc mellett van ilyenre időd. Amióta megszületett a lyányom, még nem tudtam időt szakajtani, hogy a majdnem kész pecsvörk-takarómat befejezzem..
kézimunkázás minden fajtája rulez 
-
csirkemano
csendes tag
-
csirkemano
csendes tag
Egyébként a neten keresztül találkoztam 50 év körüli nőkkel, akik szintén beleásták magukat a honlapkészítésbe, és meg kell mondjam, gyönyörűeket alkottak!
-
nyávogi
tag
válasz
csirkemano
üzenetére
-
kovsol
titán
hát én édesanyámat hozom fel példának
ő szokott csetelni, honlapokat böngészni (főleg horoszkóp, hírek, női témák)
de MSN segitségével komunikál a barátaival
fényképeket néz a gépen amit elötte a digitális fényképezővel ő maga elkészít, meg ehez hasonlók
kártyajátékok és egyebb logikai gamekkel szokott néha játszani
be is szereztem egy régebbi Athlon XP gépet, hogy ne egy régi maszaton kelljen szenvedni
de érzésem szerint azis közrejátszott abban, hogy elkezdte érdekelni a számítógép, hogy elég egyedül van otthon
elváltak szüleim, én kollégiumban, öcsém meg haverjaival...
[Szerkesztve] -
csirkemano
csendes tag
Kezdem az elejéről

Én korábban eléggé elleneztem a számítógépet magát, mert azt láttam, rengeteg időt vesz el, és alapvetően egyszemélyes műfaj. Aztán rájöttem, lehet vele jól is élni, meg rosszul is, csak sztem az ember saját magán nem veszi észre, mikor lépi át a határt...
Én akkor kezdtem vele foglalkozni, amikor télen itthon ültem a gyerekekkel, és azt hittem, bezsongok a 4 fal között, így jött a fórumozás, majd érdekelni kezdett a honlapkészítés, na itt már kiélem a kreativitásomat
Most már arányaiban ugyanannyit vagyok a gépnél, mint a párom, és bár a hardveres dolgokhoz nem konyítok, a honlapkészítésben viszont határozottan fejlődök.
A játékokért nem vagyok oda, bár nem is lenne rá időm. Meg félek is, ott olyan könnyen elszalad a ló... -
nyávogi
tag
Nekem pl.elsősorban munkaezköz volt a számítógép, bár anno, a commodore64 fénykorában tanultam basic-et. Az akkori játékok sem fogtak meg igazán. Később már jobban érdekelt a téma, Fősulin csináltam az EDCL-t is, aztán a munkahelyemen volt alkalmam beásni magam a dbase rejtelmeibe. Ahogy kezdtem megismerni, egyre jobban tetszett és érdekelt.Ha rajtam múlik(és ki máson múlna), akkor jobban is fogok érteni hozzá, mint most

Játékok: nem mondom, hogy anno nem próbáltam ki a doom-ot, de jobban szeretem a logikai, vagy társas játékokra hajazó progikat. Itthon is inkább nézni szeretem, ahogy a Kedvesem neverwinter night-ozik, vagy valamelyik stratégiai játékkal játszik. -
ladybug
őstag
Ej, de régen írt már ide vki.
Nos, most én azért teszem ezt meg, mert hétvégén gépet szereltünk. Azaz ez nálunk kb úgy néz ki, hogy finomlelkű Kedvesem megkér, hogy ezt vagy azt az alkatrészt, ami nehezebben megy a helyére - azaz kicsit erőszakosan kell betenni -, azt én tegyem, mert neki nincs elég mersze hozzá.
A csavarozást már megoldja, de abban is szoktam segíteni. -
Shadowfax
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az avatarom nem volt kissé árulkodó?
(Igaz, L_ajos fórumtársnak is ez volt, míg nem kapott sajátot.
)
S amit belinkeltél, azt olvastam anno.
Egyetértek Ladybuggal.
Az IBM ebből a szempontból is kitűnő választás: touchpad és pöcökegér. Van mit simogatni.

-
Shadowfax
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Azt, hogy ''A nők imádják a notebook-jukat.''?

-
ladybug
őstag
Ugye, ugye...mondj egy olyan nőt, akinek a notebookja nem a Kicsikéje, vagy Drágasága. Vagy esetleg más becézési forma.

-
Sátán44
addikt
Az én Kedvesem,mióta együtt vunk nagyon sokat tanult és mondhatjuk meg is szerette.Elég ügyesen kezeli a gépet.Azért annyira jól nem, mint az ''ura''

-
Amoonre
tag
Barátnőm csak arra használja a netet hogy mailt nézzen. Ja meg játékra!(lassan kezd vele kikészíteni)
-
ronaldo
őstag
A mai fiatalságra mindenképp jellemző, hogy ha nem is ''értenek'' hozzá, attól függetlenül bátran használják. A picivel idősebb korosztály pedig mivel nem ebben nőtt fel, a hozzá nem értés félelemmel párosul. Óckodik a gép használatától, valahogy megvan nélküle. Esetleg az újságolvasás közben megpillantanak pár portált, oda néha felmennek, de nem ''mernek'' elmerülni és szörfözni órákat.
Ez így igaz. Viszont barátnőt könnyen találnak hozzá, és akkor indulhatnak is
Lan-Partynak örül, ha ő is szeret játszani. Amennyiben nem, elkíséri. Ha nagyon nem érdekli, akkor meg elviseli. Szerintem úgy gondolhatják, ez a kötelező rossz abban a fiúban/férfiben. Mert ugye tökéletes ember nincs ) -
ladybug
őstag
Van benne igazság, amit mondasz. Szerintem a nők többsége (kivétel erősíti a szabályt) a számítógépre úgy tekint, mint gyors hír- és ismeretforrásra. Ahonnan pillanatok alatt meg lehet tudni vmit.
A férfiak ezzel szemben több mindenre használják. Munka, játék, szórakozás (lásd videószerkesztés, zeneszekesztés, programok írása stb).
Egy nő egyébként nehezebben mozdul ki otthonről egyedül, mint egy férfi...
Más:
És mi van azokkal a nőkkel, akik semmennyire nem értenek hozzá, nem is érdekli őket, vagy csak azért vannak kapcsolatban vele, mert otthon van vkinek?
Lan partyk? Hogyan reagál a barátnő vagy a feleség, ha elmegy a párja? -
ronaldo
őstag
Ahogy az a hozzászólásokat olvasgattam, sokszor találkoztam azzal a kijelentéssel, hogy a nők/jányok/asszonykák számára a számítógép az internettel hasonló értelmet tölt be. Ezt tudom én is csak mondani, ahogy tapasztalom. Rengetegen msn-eznek, skype, cset, irc ilyesmi meg maximum blogot írnak meg olvasgatnak. Ezenkívül meglepően hamar ''függők'' lesznek. Egy idő után már msn-en beszélik meg minden történetüket egymással, én(mi=férfienberek) meg inkább lenyúljuk az aprópénzt az asztalról, aztán beülünk egy sör mellé dumálgatni. Persze ezek alól minden olyan kivétel, ami nem így van

-
törölt tag
jó ez a topik!
a csajom nem szereti a számítógépet és elég béna is hozzá. viszont anyu (60 éves) egész jól nyomja a need for speed-et. egyszer poénból leültettem a gép elé játszani (gondoltam röhögök egy jót), aztán nem is ment neki rosszul
-
Kain
senior tag
Nálunk aza szitu h muter net,meg netes jaátékokban leli örömét,mást nem is tud használni.Hugi dettó,plusz ő aktivan Simsezik is (azóta átkozom a napot,h otthon kiváncsiságból feltettem..).Kettejük között a különbség,az h hugi fejlődőképes,ha értelmesen elmagyarázom nkei mi mire való,akkor megjegyzi,és alkalmazza.
Több csajismerős is aktivan netel,msnezik,de kb ennyi,másra nem használják.
Egy csaj viszont rendesen megfertőztem,már tölt le zenét,filmet,néha játszik,mixelget,és tart otthon vagy 3 gépet (egy asztali,egy melós laptom,és egy mac noti),szal ő kicsit kocka lett.
Ja és van még egy csajszi,aki szokott velünk járni CSzni.....
De többnyire a úgy tapasztalom,h a nőneműeket inkább munkára szeretik használni,max minimálisan kikacsintgatnak más területekre,de nem érdekli őket.És a legnagyobb faszságnak tartják,ha a párjuk játszik egy hülye fémdobozon
-
Hasek
Közösségépítő
Ezzel kapcsolatban, én nekem az a talasztalatom, hogy a volt barátnőm, sokkal jobban tisztogatta a gépét, mint én. De ez úgy értendő, hogy szinte tízpercenként letisztogatta a gépházat, a monitort, az egeret. Nehogy még véletlenül is koszos legyen. A tisztasághoz való viszonyulása dicséretes, de kicsit már néha túlzásba vitte. És ő is úgy gondolta, hogy lelke van a gépnek, ha játszott és nem sikerült neki a tovább jutás, és felidegesített magát vele, és esetleg odacsapta az egeret, vagy valami, akkor bocsánatott kért tőle. Hát nem tudom! Törtem már el előlapi panelt, de nem kértem bocsánatot, max a fejem fogtam, hogy én hülye! Ja és néha úgy éreztem, hogy jobban szereti az a rohadt játékot, mint engem. Át mentem hozzá, és akkor azt kellett néznem, hogy hogyan játszik! Kicsit szarul esett. Ettől kezdve nem játszom, ha valaki van a közelemben, mert tudom, hogy nekem milyen szarul esett.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
A nők teljesen máskép viszonyulnak az ilyen ketyerékehez, mint például a számítógép is, mint a férfiak. Mi nők szerintem túlzottan érzelmi szinten tudunk kötődni hozzájuk. Amikor megkaptam az első laptopomat nagyon örültem neki. A touchpad használata számomra az intim szférához való hozzáférést jelentette. Olyan, mintha közel engedett volna magához a gép (tudom, ez így ostobán hangzik, de szerintem van, aki érti, miről beszélek.). Párom jókat nevetett rajtam, amikor ezt elmeséltem neki.
És igen, lelke, akarata, jelleme van. -
Amoonre
tag
Ezzel nem vagy egyedül. Sőtt!!!! Mióta koleszos vagyok hétvégén egy állat módjára gépezek. Reggeltől-reggelig a gép előtt csücsülök és csak 1-2 órára hunyom le a szemem majd megint kezdődik az egész az elejéről.
De nem sajnálom mert így legalább redgeteg emberrel ismerkedek meg ha csak egy rövid időre is. -
Jucus87
tag
Én speciel imádom a gépemet.

-
Fecsy
tag
Hmmm.....
3éve kezdtem belemélyedni a dologba,amikor elkezdtem az egyetemet. Előtte volt egy übergagyi gép,amit a rokonok sóztak rám,legelőször bekapcsolni se mertem, nehogy elrontsak benne valamit... 
Ma már simán feltolom az XP-t, particionálok, tudom, hogy a BIOS nem egy tantárgy az iskolában, és igyekszem napról napra egyre jobban megismerni a dolgot kívülről-belülről ahogy van. Gyakorlat teszi a mestert, naponta min 5óra megvan
Passziómról csak annyit,hogy épp nemrég cseréltem le az asztali gépemet egy notira, hogy mindenhol nálam lehessen a ''drágaszááááágom''...
egyzerűen megőrülnék, ha nem lenne nálam egy napig a gép vagy a net...
Meg hát sajnos abba a fázisba értünk, hogy a 3 szakdolgozatomat muszáj leszek ezen írni....derossz nekem

Szóval saját tapasztalatból: IGENIS VANNAK OLYAN LÁNYOK,AKIKNEK LÉTELEMÜK A PC!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Az se mindíg jó, ha a tisztelt jány az msnlog olvasgatás szintjéig felvilágosult.

Nekem van jó sok csaj ismerősöm, csomó engem zaklat ha van valami gond a géppel, szépenszólva a tököm kivan, miért van az hogy nekem kibír egy windows min egy évet, náluk meg 2hetente van valami rejtélyes hibaüzi??
meg explorer exe hiba meg ami jön sorba, minden, de főleg olyan hibák amiket nem 5perc megoldani... -
TexT-BoY
addikt
nálunk ugy néz ki egy nyugodt hétköznap este hogy a szobámban ülünk 3an( muter, hugom én) és : -TV megy általába RTL, hugom ül egy asztali gép elött, anyám ül az ágyamon egy notebookal, én ülök a desktopom elött (2gép) az összesen 3desktop+noti. Apámnál a barátnőjével:
-barátnő ül 2db gép és 2db TFT elött +TV apám ül megint 2gép+1laptop elött
nálunk ergo 4db asztali és 1laptop van
Amugy muterom Vaterázik nagyiparban (vett már több telket 100.000FT-bol meg ilyenek
)
Hugom megszálott egyszervolt.hu user meg startlapjatekok teszter.
Apám netes pénzkkereséssel probálkozik és egy portfoliot ir.
barátnője full surfer
minden netes sikket vág amugy a humér.hu a kedvence és a googleearthel játszik.
Én meg PH
, CS és Bikemag.
Bartátnőméknél is van egy gép ő most épp MW-t tolja.
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Én tesóm ellen CS-zni szoktam. Nem csinálja rosszul

HL már húzósabb, mert 1-2 ijesztő jelenetnél ugrott a széken rendesen
Amúgy tesóm leginkább honfoglalózni szokott, meg régi DOS-os játékokkal játszik.. -
Hasek
Közösségépítő
Az én volt csajom a mai napig(tudom, mert tartjuk a kapcsolatot), Call of Duty-zik. Az első végig vitte egy hét alatt, a második részével is elkezdett játszani, de nem tudom, hol tart, mert már nem beszéltem vele egy ideje. Underground 2-vel is rengeteget játszott, és egyes stratégiai játékokkal. És érdekli a számtech, mert ő kért meg, hogy szedjem szét a gépét dirib-darabra, és mondjam el, hogy mi micsoda.
-
rlazol
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is együtt játszottam a húgommal anno. Stuntson felváltva meg LHX-en: ő volt a fegyverkezelő én meg a pilóta. Legyőzhetetlenek voltunk! Király volt!

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Lev Andropov
üzenetére
Hugom (17 éves) nagyon tehetséges Most Wanted-ben, szeret is vele játszani, csak mindíg elhajtom a gép elől

-
lorcsi
veterán
Először csajt/nőt itt -PH!-n- láttam hogy gép előtt ül & tudja is kezelni, ismerőseim közt nincs ilyen
Szóval először fura volt hallani h egyes nőnemű léynek ilyet is tudnak, de megszoktam -
aesir
veterán
Nekem 5 gépem van itthon, páromnak 3. Az 5 gépemhez 7 monitor van, munkára használom őket, az egyiken (konfig az adataimnál) pedig autóverseny-szimulátorozom a PH-s társasággal. Konfliktus nincs, párom sajnos nem eleget van a gépei előtt, lévén USA-ban tanít egy egyetemen, bár jelenleg itthon van még 3 napig.
Kb ennyi. -
finest
addikt
Mi a feleségemmel az egyik szobából a másikba Skype-on kommunikálunk. - De működik.
(Nyitott ajtónál a hang hamarabb ér oda, mint az interneten.)
Ladybug első hsz-ére:
Vannak területek, amihez a párom nagyon ért, pl. képszerkesztés és munkaeszköznek is használja, meg persze információforrásnak is, de ha én ülök előtte alapvetően versenytársnak tartja.
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Én imádom ha látom hogy a csajszik nyomják a gép előtt a gémeket ezerrel, tök rulz!nek tartom
olyan ennivalóak! Már meg ne haragudjon senki ezért, de én valahogy tök furinak azaz szokatlannak tartom és ennél fogva teccik 
Pl.: rendszerprogis tanfolyamon - szünet - ülök, töltöm le csmovie-ről az aktuális videket, ( ül 1 csaj mellettem
) lejön az egyik vid, gyorsan el is indítom, nézem .... eccer csak közelebb jön a csaj és el kezdi kommentálni a player mozzanatait iletve képességét:
láma
( mellesleg igaza is volt
) , asztán utána elkezdi ecsetelni kedvenc fegyverét ( ''négyhárom''
, M4A1 Colt Carbine, pálya információk, trükkök, érdekességek stb.
''Mostmár kiestem a gyakorlatból anno 3-4 ill 4-5 órát is volt hogy nyomtam''
pfff mondom - anyira meglepödtem hogy nem akartam hinni a fülemnek, egy lány
aki CS-ezik ennyire aktívan
mondom ez nagyon új nekem, ezt fel kell dolgoznom! 
Különben nem vagyok 1 nagy CS guru
De mindenesetre nemtudom hogy örülnék-e neki hogyha a barátném lenyomna
pl. Most Wanted-ba
, najó de egyedül csak neki engedném meg!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
az általam ismert hölgyeknek a gép csak és kizárólag munkaeszköz: Valaki csak mailezik rajta, anyám valamelyik Rádió műsorainak meghallgatására használja, de ismerek olyat is nem egyet, aki tud pl filmet vágni Premierrel és nem is rosszul vagy épp lassan. Többségük rendszeresen nézegeti a postafiókját, de olyat, aki órákig ülne a gép előtt, mikor a kedves is ott van, vagy pl fórumozna, nem ismerek.
Pedig vanak lásd tildy, ladybug, de pl a hugom is simán beállítja a kocsiján az alapjáraton és többet tud róla, mint a legtöbb szerelő.
Nálunk amúgy 3 gép van otthon (router, zene-szerver, meg az én kicsikém), erre van az anyám, a hugom meg a nővérem (amikor itthon van), meg én. A gép az enyém, a NETet én fizetem, ezt mindenki tiszteletben tartja. Ahogy én is, ha valami dolguk van, én meg csak lógok.
Ha lesz kivel együtt élnem, nálam alapszabály lesz, hogy munkát nem viszek haza, akár gépes, akár nem. A szüleim házassága is ebbe rokkant bele. -
boszizsu
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ne romboljátok le az összes illúziómat, plz, még csak 6 meg 8 évesek. Még egy-két évig hadd élvezzem egyre csökkenő mértékben, hogy hallgatnak rám.

-
Kidus
őstag
Hát nézzük csak.
Net ( fórum, mail, msn, gameserverek stb. ), zene, film, gamek ( w3, q3, nfs, dio stb. )
Jah meg ha meló....
Gép nélkül nincs élet.
Az a szép, mikor véletlen msnen kérded meg a párodat, kér-e inni/enni, mikor melletted ül. -
boszizsu
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Persze, hogy nincs vele baj. Minden technikai újdonság hatása attól függ, hogy ki és mire használja. Én csak akkor kapok frászt, ha a tévé mellé bekapcsolják a számítógépet is. Na akkor leizzadok, mire felfogják, hogy a két képernyő sok. (mondom én, miközben megy a rtlklub
)
A netre meg azt mondtam, hogy iskolanapokon nincs. De csak azért, mert ismerem magam, könnyen hagynám, hogy az egyik villanypásztor helyett a másik őrizze őket. -
burgatshow
veterán
De szvsz ezzel nincs is baj. Szerintem az a jó, amikor nekik ez nem jelent gondot, hanem természetesnek veszik. Jó tudom megint egy 2 élű késről beszélünk végülis, de én így látom és így vélem helyesnek.
Ha egyszer lesznek gyerekeim (amire egyre kevesebb esélyt látok a nőkkel való kapcsolataim miatt) akkor én is így fogom nevelni őket (igen őket mert 3 apróságot szeretnék)
. -
boszizsu
tag
válasz
parandroid
üzenetére
mylittlepony.com - kössz az ötletet, majd megmutatom a gyereknek

-
parandroid
félisten
Örök bölcsesség, és a békés együttélés titka:
Minden háztartásban az informatikailag aktív családtagok számával megegyező számú számítógép szükséges. Nem számolva az esetleges kiszolgálókat (mail- és fileszerver, router), illetve az esetleges HTPC-t.
És igen, a 4 éves lányom már informatikailag aktív. Természetesen kedvesemnek is van saját számítógépe, édesanyámnak is, a szomszédban lakó apósomnak, anyósomnak is, és még a 68 éves nagymamám is kapott egyet. Hadd lásson világot.
mylittlepony.com rulez!
p -
''Aztán kb 5-8 gép van, ami túlképpen tőlem van'' Egyre érdekesebb, Te akkor valami android vagy?

#25 peterkeT : Nagy igazság, a saját bőrömöön tapasztaltam.
Csak nem kellene annyit bosszankodnom miattuk, mert ugye karbantartani nekem kell mindet.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Én is így tartom helyesnek. A nagyobbik lánykánk is nagyon szereti, bár ő még csak internetezésre használja. Én emellett még szövegszerkesztek, emailezek, msn-ezek és néha játszok. És naná, hogy a Sims-szel, persze, ha van időm. De néha, ha a férjem olyan játékkal játszik, ami megtetszik, kicsit ki szoktam próbálni.
-
burgatshow
veterán
Nálunk 2 nőnemű van, az egyik édesanyám aki nagyon ritkán használja akkor is max. mahhjonggra vagy chatelésre, a húgomat meg sztem nem kell kitárgyalnom. Ki sem lehet robbantani a gép elől ha odaül. Ezért fogok magamnak véglegesen egy notit szerezni vagy venni.

MOD: Ja nálunk a Sims az csak lenne, mert cseszem felrakni a magam védelme érdekében!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Jézusom rám mit szólnának egyesek. Otthon van egy 286-osom, egy 386-osom, igaz ezek majd egy külön szobában lesznek, ahol is majd a ygerekeimnek szeretném emgmutogatni őket. Aztán kb 5-8 gép van, ami túlképpen tőlem van.Egy anyámnak , egy hugomnak, egy páromnak, egy párom hugának, 2 nekem. (Hiába no, gyújtöma gépeket...sajnos pénzelb.szós hobbi))
-
qtrica
aktív tag
Lányaim kivállóan használják,pontosan mint a többi eszközt.Hétköznapi elektronika lett mint a tv, vagy a rádió.Igy helyes.
-
ipgirl
tag
suliidőszakban beadandók írására használom, egyébként pedig: hírek olvasása, email, fórum, receptkereső, telefonálás, néha honfoglaló. Egyébként nem szoktam játszani
én nem...viszont párom szokott...ő sajnos elég sokat ül a gép előtt, ami gyakran zavar. Előfordulnak viták közöttünk emiatt..... -
Jégkokó
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hát igen én már a falra másztam a simstőlm a volt barátnőmnek meg kellet az első rész összes kiegészítőjét szereznem.Aztán meg a 2 ért nyavajgott nekem, de a kiegészítőit már nem tudtam feltenni neki.Aztán már nem is tudtam volna mert dobott.De hát ez van

-
.:Kristian:.
addikt
A Családban 1 nőnemű tag van, de az se szereti a számítógépet,
mert mindig csak azt lehet hallani ''sok helyet foglal, minek belőle 2'' ... 
De általában megvédem a gép becsületét..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
Hugom netezésre használja, muter munkára (ért is hozzá!), barátnőm DC-zni szokott + honfoglalózni

Már, amikor engedem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csimoka
tag
szija!
én a következőképpen vagyok ezzel a dologgal:
-otthon a tesómmal közös gépünk van, és általában amikor ő játszik (COD2), akkor én szeretem nézni....néha még én is játszok
-egyébként csak netezésre használom a számítógépet, illetve mondhatni munkaeszköz, hiszen a szakdolmat kell/kellenne írnom raja

-annyira értek hozzá, amennyit Silencertől hallok...persze annyit nem tudok megjegyezni...
, de azért talán be tudnám tájolni név alapján, hogy mi micsoda 
-mondjuk a programokhoz annyit értek, amennyi kellett érettségire, mert ez volt a választott tantárgyam
-jah és persze mikor Drága Ákosom egész délután ott ül előtte.....asszem már megszoktam
, és már nem zavar
MOD: Jesszusom!Mikor elkezdtem irni ezt a hszt még csak az első hsz volt
[Szerkesztve] -
boszizsu
tag
Amennyire lehet, munkaeszköz. Igyekszem a papír alapú dolgaimat minimálisra csökkenteni. Tán az idén már könyvelőprogramot is kapok.
Alapos felhasználói szinten tudom kezelni a windowst, mostanában viszont már nagyon aktuálissá válik valamilyen linux kézikönyv, mert unom, hogy mindenért a tesómat kell hívogatnom, hiszen itthon is meg a mhelyemen is az van.
Fontos, hogy legyen, mostanra már netem is van hozzá itthon.
Játszani is szeretek, bár akkor az összes egyéb elintéznivalóm úszik. Mert ugye, mosogatni nem lehet a klaviatúrával a kezemben.
Hát azt nem tudom mit szólnék hozzá, ha a pasi a gép előtt ülne. Ha órákat játszana, azért nem csak én visítanék, hanem a kölkek is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Drizzt
nagyúr
Hát, én nem tudom, hogy mire használja a gépet egy átlagos nő, de nekem csomó csajismerősöm amikor otthon van, akkor fent is van msn-en. Szóval msn-ezni azt szoktak. Vannak, akik ilyen-olyan fórumokra is írnak. Vannak, akik csak olvassák őket. Szóval csajok körében szerintem a számítógépezés kb. egyenlő internetezés.
-
Játszik-e a nő is a gépen? Ez 1 érdekes kérdés. Nem igazán tudok elképzelni igazi női játékokat.
Az hogy csak munkaeszköz legyen nem tudom elképzelni minden nőről. Szerintem itt is vannak igazi kockák
, csak ritkábbak. Pl. mint az autónál, vannak női autósok, de nem sok foglalkozik a motorháztető alatti dolgokkal.
Igazából a csak kolesztársakon tapasztalt dolgokról tudok írni a számítógép megtűréséről, néha tényleg az őrületbe lehet vele kergetni a szebbik nem képviselőit. Viszont van olyan ismerősöm is aki ezzel szerezte legújabb kapcsolatát. Azóta ezzel ugratjuk, ha túlzásba viszi a hülyeségeit: legújabb csajozós duma ''Jössz kernelt fordítani?
''
Így elég érdekes tapasztalataim vannak a nők és számítógép kapcsalottal kapcsolatban. -
tildy
nagyúr
Kicsit hasonló volt csak: [link]
Válaszaim pedig:
-Nem.
-Igen.
-NEM.
-Semmit. Most is ott ül
-Tegye. Csak jöjjön bújni
De nem érdekel különösebben, mindkettőnknek köze van a témához.
-AJjaj
-Én főképp fórumozásra, sulis beadandókra, filmnézésre, zenehallgatásra, netezésre. Suli maitt orcadezem is
LOTR: bahh így legyen 5ösöd a lottón![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Én részemről csak anyum, és hugom tudom elmondani, hogy állnak vele.
Tesóm: háát nem kezdő, megtanítottam neki pár dolgot, elboldogul vele. Viszont van egy olyan tulajdonsága, hogy nála nagy átlagban elromlik, törlődik vmi. Szóval ő érdekes. De szívesen használja.
Anyum: háát ő leginkább netezik, és e-mailezik. Ennyi. Nem nagyon ért hozzá, volt pár bakija, de ezt nem lenne illendő leírni. El tudja indítani, tud netezni, és ennyi. Többre nem tanítottam meg, elég neki.
Apum: távol áll a géptől, néha játszott, de nagyon hidegen hagyja
-
Bernardo20
őstag
menyasszonyom a falramászik tőle,ha leülök a gép/ph elé,szóval nem szereti ha itt töltöm az időmet. Sőt kifejezetten mérges lesz rám és minden áldott nap felhozza,hogy minek ülök a gép előtt.
Kénytelen voltam nagyon visszafogni magam.Szerencsére ritkán játszok,de akkor vannak csak a bajok!! 
Nem nagyon tud vele azonosulni,pedig Ő is használja emilezésre és információ gyűjtésre. Inkább megtűri..bár amikor pénzt költök rá..nem is folytatom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a hölgy ismerőseim közül senki sem játszik a gépel,mindenki emil meg iwiw..
-
ladybug
őstag
Körülnéztem alaposan, de ehhez hasonló témával nem találkoztam. A kíváncsiság vezérel, hogy megtudjam, hogy nők és férfiak hogyan vélekednek erről a témáról. Elég tág határokon belül lehet azt hiszem írni ebben a témában. Úgyhogy érdekes lenne véleményeket olvasni bárkitől, akinek ezzel kapcsolatban mondanivalója, története, kérdése, élménye van.
Olyanokra gondolok például, hogy csak munkaeszköz-e a nőnek a számítógép? Esetleg ért is hozzá? Vagy csak megtűri a lakásban?
Mit szól hozzá, ha a férj vagy barát a gép előtt ül? És, ha órákat, netán napokat játszik a gépen? Játszik-e a nő is a gépen? Mire használja?
Ezek merültek fel bennem most hirtelen. Várom a hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

1/6dvd
ezt már meg kellet néznem, nézem 996 kilo bájt!!!

)
) egy 450-es Slot1 PIII-mal és 128 M RAM-mal nyomja immárom fél éve, leginkább Ultizik és Snapszerozik a gépen, néha sakk is...