- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Az mekkora troll dolog lenne mar.
Lehetoleg valami fasza papir alapu matrican, hogy igazan szopas legyen leszedni.ui.: Amugy rohogtok, de lattam mar olyan tesco gazdagsagos (talan acer) lapost, ami egy hetes volt, de a csuklotamasz ugy nezett ki, mint ha 7 eve hasznalva lenne. Hogy miert? Hat, mert a csajszikam leszedte rola a fel negyzetmeter matricat, ami szarul jott le, ugyhogy nekiesett eloszor vizes ronggyal, de mivel az nem akarta az igazat... Elokapta a koromfestek-lemoso higitos lofaszt. Az mar szepen leszedte a matrica nyomait. Is.
-
opr
nagyúr
Igen, viszont sokszor volt mar szerencsem olyan gyartoi matricahoz is, ami nem jott le szepen. Szerintem az emberek siman nem merik megkockaztatni a dolgot, mert ha csunyan jon le, eleg nagy szivas tud lenni ugy letakkerolni, hogy biztos ne sertse fel a csuklotamaszon a festest.
-
opr
nagyúr
válasz
Armagedown #15 üzenetére
Sajnos az a trend, hogy sok modern, eros laptopon lassan meg se tudod mondani, milyen anyagbol van a csuklotamasz, mert eltakarja a sok bazari fos matrica.
-
opr
nagyúr
Nem tudom, ez az egesz nevezektan melyik zseni otlete volt, de hogy a megoldas ra az, hogy akkor szines kis matricak kellenek, az mar annyira buta, hogy egy teljes reszleg leepiteset megerne. Marmint, basszus, ezt valaki kitalalta, aztan ahelyett, hogy ugy tarkon lett volna verve, hogy a szomszedjanak az orrabol is megindul a ver, eljutott a dolog addig, hogy hivatalos legyen.
Tehat ez atment ki tudja hany szinten a cegen belul, akik mind azt mondtak ra, hogy "Belaim, jol gondolkodtatok!".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest