Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dolon75

senior tag

válasz Arcfelismerő #65 üzenetére

azért ha a valóban fontos adatokat egy helyen tartod, az elég necces.
    ráadásul a kódot értelmes ember szintén elteszi.

ha ezt a két dolgot nem teszik meg valaki, akkor az nem hiszem, hogy MS hiba.

a hiba az, ha a rendelkezésre álló dolgokat nem használják, vagy még tetézik azzal, hogy másokat is erre ösztönöznek.

és persze az is gáz, ha az MS hibája miatt kell a kulcsot megadni, ez tagadhatatlan.

• Sidorovich

senior tag

válasz Arcfelismerő #65 üzenetére

Az én adataimat eddig tőlem semmi nem védte még úgy meg, ahogy te itt előadod. Főleg nem a Bitlocker. Mindig elmentem a kulcsot (anélkül nem is lehet bekapcsolni), az elmúlt 10 évben pedig 2x láttam a cikkben is szereplő helyreállító módot (BIOS frissítés miatt), beírtam az elmentett kulcsot és meglepetés: ment minden tovább. :K

A ransomware nem tudom hogy jön ide, de egy külső SSD-re (amit szintén érdemes titkosítani) 1-2 hetente teljes mentést készíteni nem egy nagy dolog, én is csinálom, így akkor is megvan minden, ha meghal a gépben lévő SSD vagy ransomware para van. (Nekem még soha nem volt.)

Nepperek? Már az autókereskedőd is a Bitlockert töri fel? :DDD

titkosszolgálatok , a kormányzatok
    Összességében szép kis szósaláta ez! A gyíkembereket kihagytad! ;]
    Arra azért kíváncsi lennék, ha elhagyom a laptopom (Bitlocker bekapcsolva és erős jelszóval védve a felhasználói fiók), és TE megtalálod, TE vissza tudod nyerni róla a dolgaimat? Vagy bárki akit ismersz?
    Arról ne is beszéljünk, hogy vajon az ilyen konteósok közül, akiknek a fájljait a fél világ akarja, hányan ténylegesen diplomaták, politikusok, CEO-k, oknyomozó újságírók vagy foglalkoznak hírszerzéssel...

Új hozzászólás Aktív témák