Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
De ha megjelenik nála, akkor azt azért csak látja a képen, hogy nem a lottószámokat kérik, hanem a BitLocker helyreállítási kulcsot, aminél egy webes kereső pl. a "BitLocker helyreállítási kulcs hol van?" kifejezésre szépen kiírja, hogy a Microsoft-fiókban is megtalálható.

De tudom, tudom, most majd az jön, hogy az átlagos felhasználó nem tud olvasni és az alapesetben anyanyelvén megjelenített szöveget értelmezni, nem tud a webes keresőbe beírni egy logikus kérdést és arra rákeresni... 
"Ráadásul nem fér hozzá a gépéhez, hogy belépjen és megkeresse."
Ahhoz nem kell hozzáférni a titkosított PC-hez hogy belépjen a Microsoft-fiókba, mert nyilván megteheti másik PC-n és akár okostelefonon vagy tableten is, hiszen csak egy böngésző és internetkapcsolat kell hozzá.

De tudom, tudom, most majd az jön, hogy az átlagos felhasználónak nincsen semmilyen más eszköze még egy okostelefonja se, se másik asztali PC, se laptop, se okostelefon nincsen nemhogy az 1 hanem a 100 km-es körzetében sem, nem tud megnyitni egy böngészőt, nem tud belépni az előzetesen saját maga által létrehozott Microsoft-fiókba, stb... 
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA GYÁRI AKKUMULÁTOR ELADÓ
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi