- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rogan99
tag
válasz Bagoly81 #43900 üzenetére
Ez alapján a cikk alapján pont hogy rengeteg lóvét tolnak a VR fejlesztésekbe. A computer-agy inteface-re van ráizgulva az öreg Gabe mert szerinte úgy lehet majd szabadon mozogni a VR térben, nem controllerekkel meg csúszkapadokkal Ezzel nem is vitatkoznék, csak azt remélem igaza van és ez közelebb van mint gondolnánk.
-
Rogan99
tag
válasz Sziszifeca #43150 üzenetére
DR2 windowsos headsettel felejtős. Solt fentebb linkelte a hivatalos codemasters fórumot amiben leírják, hogy nem támogatott de működhet. Na pont úgy működik ahogy nálad is, játszhatatlan. Egy ideig szórakoztam én is vele, és volt olyan pálya/pályarész ami egész játszható volt, a maradék meg diavetítés.
-
Rogan99
tag
válasz -Solt- #42328 üzenetére
Hivatalos forum, első poszt:
DiRT Rally 2.0 does not natively support WMR headsets, however they may still potentially work through Steam VR.Ettől függetlenül van olyan hardwer software combo amivel szépen megy, mert láttam másik topicban. Lehet itt is vannak sokan akiknek nincs problémájuk. De pl nálam nem ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rogan99
tag
válasz Sziszifeca #42302 üzenetére
Dirt Rally 2 nem támogatja a windowsos headseteket sajnos. Nálam rtx 3080-al is játszhatatlan. Minimum grafon meg nem akarok játszani.
-
Rogan99
tag
válasz GalaHU #37002 üzenetére
A steamVr-es beállításokat a fenti hozzászólásomban lévő linken megtalálod.
Ezen kívül amit érdemes felrakni az az OpenXr Developer tools. A windows storeból le tudod tölteni. Ez főleg MS Filght simhez kell jelenleg mert be lehet vele kapcsolni a 30fps reprojection modot. Itt egy videó róla: [link]
Azt nem tudom, hogy milyen más játékokban lehet még használni, de érdekelne.
-
Rogan99
tag
Tudtátok h a reprojection ki van kapcsolva alapból a steamben a win mixed reality device-okhoz így a g2-höz is? Nekem 2 hét kellett, hogy rájöjjek
Lazán toltam Walking deadet 60+ fps-el. Én okos azt hittem be van kapcsolva alapból.
Amikor néztem a performance-t fpsVr-al akkor láttam h 60 fps de alul írt egy reprojection %-ot emiatt azt hittem megy. A fura, hogy nem éreztem rosszul magam egyáltalán.Most hogy leszedtem a SW: Squadronst és 45-50 fps körül mozgott feltűnt a turpisság
A hányinger, fejfájás és a szaggatás ahogy kinéztem az x-wingből oldalra elég jel lett a végéreHa van még olyan okos mint én annak itt egy kis segitség a témában:
https://docs.microsoft.com/en-us/windows/mixed-reality/enthusiast-guide/using-steamvr-with-windows-mixed-reality[ Szerkesztve ]
-
Rogan99
tag
izomman1:
gondolom MO hátrébb van a listán. Ausztriába tudtommal eddig 2 szállítmány érkezett, nov végén és dec elején. Én a 2.-ból kaptam.Mosqu!to:
i7 7700k, 16Gb ram, RTX 2080
Tervezem az upgradet amint kijön az RTX 3080 ti. Még nem volt időm túl sok játékot kipróbálni, de az már látszik h a 2080 csak kompromisszumokkal elég.Controllerek nekem működnek rendesen. Ledes lámpa nincs a szobában ami bezavarna.
Amit észrevettem hogy ha közel teszem a controllert a headsethez akkor elveszti a jelet míg a rift akkor is veszi kb ha hozzáérek a headsethez. Tesztelnem kell majd jobban, de zero caliberben a tutorialt vegigvittem minden tracking gond nélkül. -
Rogan99
tag
Nekem szombaton megjött (Ausztria).
És hogy akkor pár szót írjak is róla:
rift s-ről váltottam ami anno hamar a sarokban végezte a cv 1 mellett,
mert a felbontás és SDE miatt nem volt élvezhető számomra rajta semmi komolyabb játék, leszámíta beat sabert pl.
Gondoltam adok még egy esélyt a dolognak és az MRTV hatására sok tépelődés után végül megrendeltem a G2-t novemberben.Azt kell mondjam nem bántam meg :)
Rift s-hez viszonyítva ég és föld a különbség. Ami ott homályos paca a távolban G2-vel tisztán kivehető. A színek élethűbbek, élénkek, a kontraszt is sokkal jobb. SDE minimális, többé már nem zavaró számomra. De ezeket nyilván tudjátok a reviewkból.Skyrim Vr-ban teszteltem először. Csak bele akartam nézni gyorsan hogy milyen és menni a köv játékra, de végül benne ragadtam több mint egy óráig, whiterun utcáin és az elővárosban sétálgatva. Még a naplementét is végignéztem :D
Ezt az élményt vártam a VR-tól anno amikor a cv1-et megrendeltem. Várni kellett még pár évet, de végül megkaptam.
-
Rogan99
tag
Megjött a touch oculushoz. A véleményem gyökeresen változik. Ez vmi eszméletlen jó!
Épp az ISS űrállomásos progit próbálgatom. Azt a &@&# de brutális
Nagyon eltalálták a controllert, sokkal jobban bejön mint a Vive-é. A szédülés is kezd alábbhagyni, egész jól bírom az ISS-en a repkedést[ Szerkesztve ]
-
Rogan99
tag
válasz Raymond #5581 üzenetére
Nem hiszem h az lenne a gond, elég a gépem hozzá: core i7 7700k, 16Gb ram, GTX 1070
Néztem frapsel, PR-ben megvan a 90fps, Elite-ben az állomáson meg bolygón 45-re leveszi és bekapcsol az AWS. (A kis ablakban a monitoron azt az fps számot írja amiben a rift működik ugye?)Sztem csak simán anyni a gond hogy nem vagyok hozzá szokva a gyors mozgáshoz. Utánanéztem külföldi fórumokban, azt írták h beletellik 1-2 hétbe amíg megszokja az ember, van akinek több idő is kellett.
-
Rogan99
tag
De ha már itt irogatok hogy vettem, megosztanám 1-2 mondatban az élményeimet is
Mielőtt rászántam magam, kipróbáltam PS VR-t a media marktban (sokkal rosszabb volt) és anno Vive-ot az alle-ban. Igazából egyik sem győzött meg. Az látszott h baromi jó dolog lesz ez ha kiforr, de jelen stádiumában még elég kezdetleges a technika. Ettől függetlenül megrendeltemElsőre nagyon bejött, jobb volt a képminőség a gépemen mint pl az Alleban a vive esetében. Valszeg ott gyengépp gépen demózták és vissza volt véve a grafika. A dreamdeck demo a T-rex-el valami kegyetlen jó volt pl. Megnéztem még pár ingyenes cuccot touch nélkül(holnap megyek érte a melóhelyemre) amik szintén tetszettek.
Ezután jött nekem egy kis negatívum. Kipróbáltam a Project Cars-t. Az élmény a jelenlét nagyon jó, körülnézni az autóban, tényleg benne ülni nagy élmény. Az hogy 2 kör után szédültem és izzadtam már kevésbé
Nyilván szokni kell, de itt engem már zavart a pixelesség és a butított grafika.Következő játék az Elite volt. Itt lélegzetelállító volt amikor szembesültem a méretekkel. Ott ülsz az asp-ben és tátott szájjal nézed h azta mekkora nagy a cockpit a monitorhoz képest. Ezután kinézel az ablakon és wow az állomás egyenesen hatalmas, a bejövő hajók szintén. Amikor kirepülsz a bejáraton meglátod a csillagokat a bolygókat az iker napot dettó, tátott száj. Leszálltam egy bolygóra menni egy kört a roverrel, de 5perc után hányinger kerülgetett Szokni kell na. De itt is azt éreztem mint Project Cars-nál hogy miután megszokom a jelenlét érzést, zavar a pixelesség meg a kis látószög. Valahogy egyenlőre nem tudom elképzelni h órákat toljak ebbe bármit is. De lehet csak a szédülés és rosszullét miatt mondom ezt. Remélem.
A touchra kíváncsi vagyok már nagyon. Lehet az megdobja a feelinget és inkább majd a robo recall féle játékok fognak bejönni. Meglátjuk.
-
Rogan99
tag
válasz suniland #5568 üzenetére
Szia, én a német amazonról rendeltem meg az oculust és a touchot is standard ingyenes kiszállítással, múlt hét kedden. Egyben kértem a kettőt, de szerdán kaptam egy mailt h az oculus már szállításra kész ezért feladják előre extra költség nélkül.
Pénteken már ki is szállították. A touch ezen a héten szerda-csütörtök fog ideérni. 39.500 ft volt.
Arra figyelj hogy euróban terheljék rá az összeget a kártyádra mert nagyon mocsok módon váltják a forintot. (1eur = 330ft)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Synology NAS
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest