- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
Zeller01 #25311 üzenetére
Látom nem válaszol senki, én pedig nem vagyok nagy akció-manó, de ezt szokták ajánlgatni a srácok : [link]
Az ÁFA-t nem számolja úgy át, mint az Amazon, de megbízható oldal.@Captor : mivel vettük el a kedved? Én ezekben a laptopokban nem vagyok otthon, de ha ez segít, ez a GTX1660Ti nem tűnik rossznak, és VR-ban az eddigi tapasztalatok alapján a GPU a fő komponens, ami számít. Persze, ha nem rakod valami ratyi CPU mellé, ahol az válik a szűk keresztmetszetté. Én anno egy i5-3570K mellé raktam a GTX1080-at, és hát ezt már akkor is tudtam, hogy nem egy túl kiegyensúlyozott gép
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Zeller01 #18643 üzenetére
Használt Rift használható vadi új Oculus accounttal, nem kell adnod mellé az accountodat. Viszont a hirdetésedben tájékoztasd a vásárlót arról, hogy accountot nem adsz mellé így az alapból Rifthez járó ingyen játékokat nem kapja meg. (Magyarul lesz Riftje, de a dobozon lévő játékokat nem tudod odaadni mert azok az accountodhoz vannak kötve.) Ezt jó tisztázni mert a dobozt a kezébe véve az lesz az első dolga, hogy kipróbálja a rajta lévő játékokat és akkor jön a veszekedés eladó és vásárló között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest