- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ModliH
tag
válasz
daviddav #214 üzenetére
Fú nagyon jól sikerült, az eddigi legnagyobb szabású Lanparty volt a karon, szerintem ebben aktívan közrejátszott hogy egy Oculus Rift-tel promóztuk a rendezvényt
Folyamatosan nyüzsögtek az emberek a cucc körül, harcolni kellett érte hogy menjenek fel a versenyekre, azért ennyi geek között nem is csodálom, lévén információstechnológiai kar vagyunk vagy mi a csoda.
Ezúton is nagyon köszönöm neked hogy kölcsönadtad, megjött egy ilyen ketyeréhez nekem is a kedvem csak hát egy laptopnál erősebb vas kéne alá
Remélem hogy minél hamarabb el fog terjedni ez a technológia, és egyre több játék fog jönni VR támogatással, nagyon király lenne így játszani mindent -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
daviddav #176 üzenetére
Köszi, időközben elég lett volna elolvasnom a videó leírását is.
"Please note this is a parody and the oculus does not have any support for the PlayStation 4 or xbox one."
Viszont a Windows 10 Xbox stream szolgáltatását az általad leírt programmal ki tudom szerintem próbálni, így végül is megoldható lenne a dolog, csak értelme nincs.
Nincs itt valaki aki budai és van OC-je?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest