- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
Ajándékok #42482 üzenetére
Látom, nem nagyon van válasz, de azért megpróbálok én.
Amennyire én tudom, a Pimaxnél Lighthouse kompatilibis kontrollerek jöhetnek szóba, szóval 2 lehetőséged van.
1) a régi HTC Vive-hoz való Wand kontrollereket szerzed be (ez lehet az olcsóbb)
2) vagy az új Valve Index-hez való Knuckles kontrollereket.+ a hozzájuk való bázisállomásokat.
Arra emlékszem, hogy a kontrollereket Bluetoothon párosítani kell, ami komplett megoldásoknál a headseten keresztül történik. Azt nem tudom, hogy a Pimaxnál ez hogy megy, legrosszabb esetben venni kell hozzá ilyen USB-s Bluetooth dongle-t.
Szerintem akkor jársz a legjobban ha beírod a Google-be hogy "How to Pimax and HTC Vive Wand"" vagy valami hasonlót és megnézed az első felbukkanó tutorial videót
szerk.
Ja látom kérdezed azt is hogy más esetleg szóbajöhet-e. Igen, vegyél Quest 2-t. Harmad/negyedáron, megszabadulsz a kábeltől és PC nélkül is használhatod. -
swado
tag
válasz
Ajándékok #18944 üzenetére
Én egy kicsit ellent mondanék.
Ha a sima rift mellett döntesz és általánosságban érdekel vr, akkor egy 1060 6gb-vel nyugodtan bele vághatsz (nekem is az van). Gyengébbel tényleg inkább ne. Persze, nem egy címnél kevés lesz, de ne úgy képzeld el, hogy akkor most a legjobb élményekről lemaradsz és csak "VRtetris-ezni" tudsz majd. Sokkal több minden fog menni, mint ami nem. Aztán majd meglátod, hogy akarsz-e tovább költeni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest