- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz
ptesza #63356 üzenetére
A kérdésre nem kaptam választ.
Kinek a nevén van a számla? Megkaptad e a számlához tartozó hozzáférést amin keresztül el tudod indítani az ingyenes visszaküldést?
Meg a hirdetésében ő a meta hivatalos partnere!! Emberek a Meta nem támogatja magyarországot, de kérdezzétek meg nyugodtan a supportot.
"*Bármelyik Meta Storeban található játékot 30% kedvezménnyel lehet megvásárolni rajtunk keresztül hivatalosan. Ha akciós egy játék,az akciós árból jön le a 30%*
Ha számít, hogy valódi, értékelésekkel bizonyított cseregaranciát kapj a termékhez és egy olyan csapat támogatását, aki közvetlenül a Meta-val áll kapcsolatban és az értékesítés után is mindenre kiterjedő supportot tud biztosítani, akkor jó helyen jársz."
Ezt bárki elhiszi, hogy Ő a metával áll kapcsolatban?
De gondoljatok amit akartok, és vegyetek tőle hardvert. Az egyetlen dolog ami jó, hogy legalább van aki szervízeli a készülékeket.
A kérdéseim maradtak, akik tőle vettek azok gondolom tudják rá a választ. -
zsozsa74
őstag
válasz
ptesza #63356 üzenetére
Megy a folyamatos ördögűzés. Szerintem úgy általában felnőtt emberek járnak ide és nagyjából sejtik, hogy mivel milyen kockázatot vállalnak. Én is a "Sátántól" vettem és tisztában vagyok a kockázatokkal. De eddig sem panaszt nem olvastam róla (vagy volt?), sem böribe nem dugták a jelek szerint. Tényleg uncsi egyébként.
-
gulasoft
őstag
válasz
ptesza #63339 üzenetére
[link]
Ez pl. egy amazonos eladás, a batmmant adják hozzá, de ehhez kapsz 1-3 hónap meta+ előfizetést (régebben a 128-ashoz meg az 512-eshez más más volt, most nem tudom hogy van) erre regisztrálnod kell, havi 8 $ vagy éves 50. Ezért kapsz havonta 2 új játékot illetve most már több mint 20-at standard, amiben már benne van az asgard wrath, a lone echo, a walkabout, meg ilyen címek. Ezt neked kell eldönteni, amíg ingyenes addíg mindenképpen érdemes regisztrálni rá, utána meg ha nem tetszik, vagy már nem kellenek a standardok, akkor lemondod. Az olaszoknál 22% az áfa nálunk 27, tehát azt az 5%-ot még rá fogják rakni, ezért kell az olaszoktól rendelni, mert euróban ugyan annyi a németeknél is, de ott a 19%-os áfa miatt 8%-al lesz drágább. -
xandrush0831
aktív tag
válasz
ptesza #63087 üzenetére
Nekem pont ezen a nyáron volt ilyen ügyem. 1 hónap használat után nem adott képet a bal oldal. Gyári hiba volt, nem esett le és ütődés sem érte.
Én még csak nem is magánembertől vettem, hanem a Best Konzoltól, de 2 hónapig harcoltam velük. Először velem akarták visszaküldetni a Metához, miközben én nem is tudom. Aztán valami angol haverjuk címét adták meg, hogy arra intézkedjek a Metával. Az se jött be, mert nem fogadta el a Meta a magyar számlát. Ekkor már azt mondták hogy oké, akkor intézik ők. 2 hónap után sem történt semmi, ekkor megtudtam hogy ez jogszabályilag nem oké. Kis hivatalos fenyegetőzés után mondták hogy oké, akkor küldenek másikat, egy ÚJAT. Küldtek egy rommá használt, besárgult, karcos, zsíros lencséjű ótvart. Azt mondták a telefonba hogy azért használtat küldtek, mert én is azt küldtem vissza.
Aztán még egy kis csata, és végül visszaadták a pénzem, én meg a használt szarjukat.
Ellenben ameddig külföldön éltem és többet Amazonoztam, soha nem volt ilyen. Ott nem csak addig vagy vásárló, ameddig kifizeted. -
0utsider
tag
válasz
ptesza #63087 üzenetére
Nekem a q3 2 db pixel hibával érkezett.
Ez az elmúlt 7 hónap alatt felment 7 db-ra.
Még megvárom, hogy az 512-es ára lemenjen a 128-aséra.
Majd akkor gariztatom.
Így ha minden jól megy, akkor plusz ráfizetés nélkül tudok upgrade-elni egyet.
Az amazonnal elég jó tapasztalatok vannak ilyen tekintetben. -
gulasoft
őstag
válasz
ptesza #63087 üzenetére
Hát főleg eleinte szarrá fogod rángatni a joy-okat. Nekem az kezdett strafelni a q2 64-esnél és visszaadta az árat az amazon 1.5 évesen. Vettem is a 128-ast egyből.
Az amazonon az amazontól veszed (figyelni kell ki az eladó) nem egy lótifuti magánembertől! Az amazon vállal rá garit (tudod az a magánember aki űrhalyózási vállalatot épít a Bezos nevű csóringer)
Ezért mondjuk, hogy ilyen olyan apróhirdető magyar eladdókban nem éri meg megbízni. Az amazon mögött több milliárd dollár áll, Kis Béla szürkeimportőr mögött meg lehet 2 hónap múlva a NAV. -
sergw
újonc
-
Raymond
titán
válasz
ptesza #62815 üzenetére
Az europai Amazon-rol kell rendelni, tehat DE, FR, ES vagy IT. Az utobbinal a legkisebb a rafizetes mert ugyan mindenhol 330 a Q3S vagy 550 a Q3 pedlaul, de az a helyi AFAval van amit szallitaskor atszamolnak 27% magyarra es az olasznal a legkisebb a difi (22->27). Meg kell varni amig elkezd a karacsonyi szezon mivel olyankor a standard 30 napos visszakuldest kitoljak a vasarlas idopontjatol januar vegeig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest