- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
szabi325 #64394 üzenetére
A "The Gallery"-nek nézz utána. Értem mire gondolsz, ilyen agyat totál átállítgatós-megkavarós játék. Nekem meg is van a The Gallery, de még nem játszottam vele csak behúztam akcióban, ezért mondom, hogy nézz utána. Van két epizódja is és szerintem ez bejönne neked mert ebben is vannak ilyen logikai dolgok viszont pont ilyen hatású rész nem tudom van-e benne.
-
zsozsa74
őstag
válasz
szabi325 #63791 üzenetére
Ha visszaolvasol pár oldalt, múltkor kiveséztük ezt. Nincs ilyen. Az A-s vég miatt. Azok nem tudnak annyit. Meg qrva drága minden normális link kábel. Már sokat elqrtam kábelekre, hiába. Ez a töltős ennyiért ingyen van! És jó minőségű, igényes cucc. Spórolsz magadnak egy csomó ideget, rendeld meg!
3-4 nap alatt itt volt. Amazon küldi. 3 év garit vállalnak rá. Nincs jobb.
-
zsozsa74
őstag
válasz
szabi325 #63788 üzenetére
Usb c kábellel rácsatlakoztatsz egy hálózati töltőt. Mondjuk egy 18 W-osat, mint én. Ezzel már nemcsak, hogy szinten tartja menet közben, de rá is tölt. Ha meg mondjuk 100 %-ról kezded a töltöttségi szintet egy játéknál, annyi is marad a végére is. Nagy királyság!
Így:
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged