- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rambustibi #3186 üzenetére
Megmondom én azt neked most, nem kell fáradni/várni
-
válasz
rambustibi #3182 üzenetére
Az egésznek az a célja amit te is csinálsz: gyártod nekik az ingyenreklámot egy olyan termékre alapozva amit biztosan nem fognak 1 hónap múlva árulni, pláne nem ennyiért.
Ettől még lehet a bolt megbízható azon termékek kapcsán amiket amúgy LEHET náluk kapni.
-
Komplikato
veterán
válasz
rambustibi #1947 üzenetére
Hááát, amikor a "blökit" vakargatta a kontrollerrel én majd beszartam a röhögéstől.
-
Komplikato
veterán
válasz
rambustibi #1947 üzenetére
Percenként frissítek és nekem még nem dobta fel.
Thanx. -
válasz
rambustibi #1936 üzenetére
Jézusom mennyi kábel meg doboz, meg minden szirszar
Nem gondoltam volna, de persze így látva tök kézenfekvő. Azért ehhez szoba kell, meg gyerekmentes környezet
-
válasz
rambustibi #1631 üzenetére
Hát ha egy milliárdos személyesen "rámtörne", kamerával meg mindennel, akkor lehet én sem ujjonganék. Mondjuk én amúgy sem vagyok olyan őrült éjjenzős fajta. Baromi boldog és lelkes tudok lenni anélkül hogy ez látszana rajtam.
Ráadásul redditen látszik hogy mekkora figyelmet kap a fickó, AMA-t kérnek tőle, stb.
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz
rambustibi #1631 üzenetére
Én is azt néztem, hogy nincs nagy örőő, bódottáááá....Palmer 6x lelkesebb volt.
Ez az az előrendelő, akit baromira nem érdekelt az ára amikor megrendelte.
Én meg - bár pénz megvolt rá és hónapok óta vártam, hogy végre lehessen rendelni - amikor megláttam az árat azt mondtam, hogy kapjátok be2 nap múlva mégis megrendeltem, mert kiderült, hogy ez biza nem lesz olcsóbb és nem lesz butított, olcsóbb bundle sem és ezzel nyertem egy júniusi szállítást.
Kár, hogy pont egy ilyen fapofa emberhez került az első...
-
hangszoro
tag
válasz
rambustibi #1042 üzenetére
Teljes mértékben.
Amúgy engem a cardboard arra világít rá, hogy maga az elv egyszerű mint a vajas kenyér.
Ha rajtam múlna, nem kéne semmilyen követő rendszer, hanem csak simán a giroszkóp, VR és kész. A többi dolog nekem csak kacat. Legalább is jelenleg így gondolom.
Persze a minőségnek ott kell lennie (jó optika, kis késleltetés, minőségi display, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged