- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
0utsider
tag
Bár nekem nincs bobo-m, de én nem az alapján dönteném el, hogy hány %-on van a q3 akkuja, hanem az alapján, hogy éppen aktuálisan mennyi ideig fogom használni.
Ha elég a q3-é akkor azért, hogy ne 2 akksi töltési ciklusát degradáljam egyszerre, azért bobo nélkül használnám.Egyébként elektronikai mérnök ismerősöm mondta régen, hogy töltési ciklus szempontjából tökmindegy, hogy 100-szor 1 %-ot, vagy 1-szer 100 %-ot veszel ki az akksiból, kb ugyan annyira fog degradálódni. Így én inkább az állandó feszültség pártján vagyok.
Van aki esküszik a 20-80 %-os szabályra. Van aki meg azt mondja, hogy "városi legenda".
Láttam már olyan laboratóriumi körülmények között végzett tesztet, ahol nem volt különbség a két verzió között. Ártani nem árt, az biztos .
De hogy ér e valamit? Passz!Egyébként én nem paráznék ezen. Ha garanciaidőn túl meghal az akksi, akkor vannak fent youtube-on q3 szétszerelő videók. Az alapján szerintem ha van egy minimális érzéked a dologhoz megoldod.
Bár ha minden jól megy, akkor mire ez bekövetkezik, addigra kijön a q5 is, így nem biztos, hogy megéri majd vele foglalkozni.A lényeg: Szerintem ha úgy látod, hogy szükséged lesz a bobo kapacitására, akkor nyugodtan rakd fel már az elején. Én a sajátomat fixen töltőről használom.
A kijelzők szerintem hamarabb fogják megadni magukat, mint az akku.
Az enyém kb egy hete jött meg és már van rajta 2 db halott pixel.
Bár nálam szvsz picit nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint tervezték. -
Dyingsoul
Topikgazda
Ha nem akarsz joy-t venni csak emiatt, ajánlom az XBox kontrollert. Azzal is jó repkedni.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
kiskuplung
őstag
Tracked controllerrel Squadrons-t játszani olyan, mint Half-Life:Alyx-et ülve.
Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.
Vegyél hozzá egy ilyet, és egy új világ nyílik meg előtted.
-
persze, hogy minden megoldhato, de ha már kiad az ember valamiért pénzt, akkor azt szeretném, hogy a cég adja hozzá ezeket és ne nekem kelljen még felderitenem, hogy hol tudom beszerezni, meg még pluszba fizessem .
Ez olyan, hogy ha nincs vagy szar a füllhallgató akkor még azt is vegyek meg kontrollert , és igy már a 300 eurobol lesz 500. -
gulasoft
őstag
Ha ezt rá kell pattintani a lencse mögé, akkor ez jó megoldás ha más nem használja. De kényelmetlen lehet ha elviszed partyzni, ez a tekerős dioptria azért nagyon jó, ha a httc megteheti hogy így ellop egy ötletet, akkor a fb is megteheti.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Njozsef1
csendes tag
A sapkás gyerek hülyeségeket beszél nagyrészt. Nem minden igaz amit mond. A külső tápegység (nevezzük így) nem érzékeli a belső akku töltöttségi szintjét. Valamint a lipo akkunak a legnagyobb terhelést a teljes kisütés-töltés ciklusok jelentenek. Ideális 50%-lenne de ez értelmezhetetlen ebben a használati módban. Ennél már az is jobb, ha folyamatosan 100%-on tartjuk a belső akkut. (nekem így működik, néha tesztelem mennyit tud a belső akku és hibátlan. A q2 belső battery management-je le is kapcsolja teljesen a töltést ha már nem kell neki, a powerbank is úgy érzi, hogy be sincs dugva). Szerintem csak az elite pántot reklámozza.
Csak mert paranoid vagy, nem biztos, hogy nem üldöznek.
-
gulasoft
őstag
Alsó hangon 700.000, Ebben egy teljes értékű 3070-es benne van.
A quest2 ezért zseniális, mert gép nélkül is megy, igaz nincsenek olyan nagy címek natívan, viszont sok van, és most már kezdenek kijönni rá nagyobb játékok. Pl. sniper elit, meg valamelyik resident evil is lesz.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
-
kiskuplung
őstag
Hali! A nagy orr az nálam is probléma, de már a gyári Quest2 arcpárna is elég, viszont ha veszel hozzá VR coveres facial interfacet, abban még több hely van.
Ami viszont inkább gond lehet, hogy a szélső állás a Quest2-n használhatatlan, rendesen lehet látni a kijelző szélét. 68-cal szerintem jó lesz az neked 2-esen (középső állás) is, én is így használom. Kicsit túl van lihegve ez a dolog.
Amúgy meg ahogy a2d2 írja, megveszed, kipróbálod, ha nem jó akkor visszaküldöd ("nem jó a fejedre/rosszul vagy benne").
-
barcalaci84
őstag
Szerintem ettől kár tartanod (a kínai nem ilyen :)) szerintem nincs olyan h valakire "nem passzol" (nyilván kisgyerekek nem jó, de gondolom 13 év felett vagy :)
Ha az alap fejpant nem kényelmes neked, akkor veszel hozzá másik fejpantot...
A szemtavolsagodat IPD (pupillatavolsag) kellene tudni esetleg, mert 70 felettieknel két oldalt látszik a kijelzo
(persze akkor se olyan élményt kapsz mint a kínai, telefonos VR)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest