Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
beta
aktív tag
válasz
Menthirist #1923 üzenetére
Ezek szerint nem nagyon használtál még steamvr-t, gondolom, ha nem vettél észre változást. Pl van benne beépítve "Virtual Desktop", azaz tudod a windows desktopod használni, sőt még a régi 2d játékokat is lehet futtatni. Már most rengeteg virtuális környezet letölthető hozzá a workshopból, ha ahhoz van kedvem akkor a holodeckben használom a steamet. A beépített webböngészőről már nem is beszélve.
Szóval nem tudom milyen tendenciákról hallottál, de az Oculusnak nagyon sok lemaradása van ezen a téren, és ehhez még az is hozzájön, hogy a Touch sehol nincsen még, ami szintén nem marasztalja a fejlesztőket a platformon.
Ehhez jön még az a - valljuk be őszintén - egyszerűen felesleges hülyeség, hogy a warning screen ilyen szinten az arcába van tolva az embernek minden egyes indításnál. Ha óránként 50x kellene lenyomnod ezt a warningot, sztem te is megunnád hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest