- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltesz9309
csendes tag
válasz
FeRRaR1 #6581 üzenetére
Annyira nem fontos a pakolás, félévente egyszer járok haza.Szerintem is a v50 lesz a befutó.Még azt szeretném kérdezni, hogy esetleg egy 1.8 vagy 2.0 benzinest érdemes lenne megnézni? Elsőnek azért gondoltam a dízelre, mert elég sokat kell utazom sajnos,napi 55 km az átlag.
-
zsoltesz9309
csendes tag
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a tegnapi nap tartottam hazafele a munkából (v40 2001 1.9d) és arra figyeltem fel, hogy a hűtővíz hőmérsékletet mutató óra az egekben.Szerencsére hazáig elmentem vele.Ma reggel megnéztem, ráadtam gyújtást és akkor is a maximumot mutatta.Mentem vele 10-15 km t, a motor normálisan járt, fűtés jó volt.Egy órája megin ráadtam a gyújtást és ugyan úgy a maximumon volt.Találkozott már ezzel valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest