Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapikanka
tag
Sziasztok,
Szlovák autópálya büntetésekkel kapcsolatban van tapasztalatok? Olyan ügyes voltam, hogy sikerült Donovaly felé nem beütni, hogy kerülje a Maps az autopalyakat és oda is és vissza is felvitt 15KM erejéig a szlovákoknál.
Mekkora büntire számítsak?
Köszi.
-
zapikanka
tag
Használatakban érdemes gondolkodni? Vagy ha "betörte" valaki a cipőt a saját lábára onnantól igazából csak szerencse kérdése, hogy nekem pl jó lesz-e.
-
zapikanka
tag
válasz
Freddy76 #1192 üzenetére
Köszi a választ! Igen, erre én is gondoltam, hogy budapesten az egyik kölcsönzőben 1,5 óra nem volt elég egy olyan cipőhöz amire magabiztosan azt mondtam volna, hogy na jó ebben tudok 4 napot síelni úgy, hogy tuti jó lesz. Ezért hagytuk és inkább a pálya mellett kölcsönöztünk, mondván ha esetleg nem jó akkor vissza is tudom vinni és próbálni egy újat.
Így is lett, mivel hiába tűnt jónak léc nélkül, amint felvettem és mentem vele egyből éreztem, hogy a léc nem azt csinálja amit akarok (Nyilván ez néha abból is adódik, hogy kezdő vagyok). Miután visszamentem próbáltam egy másikat és azzal mérföldekkel jobb volt.
Na már most a félelmem az amit te is emltettél, hogy lehet, hogy egy cipő a boltban jónak tűnik, de mi van ha rajtam van a léc akkor derül ki, hogy mégsem az igazi. Ehhez kell tényleg olyasvalaki aki síelt már és tud segíteni.
-
zapikanka
tag
Sziasztok!
tavaly és idén is kipróbáltuk a síelést és nagyon bejött, összesen 4 alkalommal voltunk eddig pár napokra, kék pályákon mentünk legtöbbet, egyszer próbáltunk egy pirosat, de az nem volt élvezetes a jelenlegi tudásszintünkkel.
Eddig béreltünk léceket és cipőt, de gondolkodom rajta, hogy legalább egy cipőt veszek, mert azzal van a legtöbb macera.
Tudnátok ajánlani kezdőnek olyan cipőt ami ár-érték arányban erre a felhasználásra/tudásszintre megfelelő lenne?Árakat néztem, itt is határ a csillagos ég, de nem gondolnám, hogy 100+ ezer forintért kéne az évi 2-3 síelésre cipőt vennem, bár mivel nem értek hozzá, meggyőzhető vagyok. Jelenleg ilyen 50k HUF körül lőném be azt az árat, amiért nézelődnék.
Köszi,
Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra