Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Doom

aktív tag

válasz Flashback #531 üzenetére

Érdekes, hogy ezen a linken famagosnak van írva, az előzőn meg ez nincs említve, valamint a skill szintet is máshová teszik itt, mint a bolt honlapján. Akkor bocs, én az alapján a leírás alapján mondtam, amit mondtam, a különféle hangzatos marketingszövegeket meg nehéz követni, valszeg ez a léc is jó lehet neked. Meg kell nézni a rugalmasságot, keménységet akkor élőben.
    Sajnos nem ismerem a léceket, mert mióta vettem jópár éve egyet, az azóta is kiszolgál, és nem követem a fejlesztéseket meg a márkákat.

Zolynet: a rádiusz nem függ attól, hogy kezdő az ember vagy nem. A nagyobb rádiuszú lécek GS lécek, amik értelemszerűen gyorsabbak, a kisebb rádiuszúakkal meg kisebb sugárban lehet fordulni értelemszerűen. Szerintem ez inkább stílusfüggő, ki mit választ. A skill szint inkább a léc felépítésében tükröződik: mennyire kemény, mennyire rugalmas. A kezdők a puhább lécet könnyebben meghajlítják, kisebb sebességgel is tartja az ívet. Aki jobban tud, az gyorsabban megy, ő már meg tudja hajlítani a kemény lécet, ami nagy sebességnél is tart, nem rezeg be, nem ugrik ki a sávból.

Új hozzászólás Aktív témák