Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Sziasztok
Akárhogy keresgélek, nem találok olyan parancsot, ami egyszerűen visszaadná egy adott domain IP címét (mondjuk ha a example.com címét szeretném megtudni, akkor kiírná, hogy "192.0.32.10")
Valami ötlet?
-
ivivan
tag
"az egymasba agyazas valoban nehezkes backtick-kel, de az mar eleve csunya (marmint nem a backtick, az jooo
)"Hát nem értek egyet. Én szeretem az egymásba ágyazást és $(...) módszerrel nagyon szépen és látványosan meg is lehet oldani. (vajon ez szabványos vagy bash specifikus? Életemben nem használtam még más shell-t :-) )
És tényleg át akarnak állni dash-ra? Az miért lesz jobb? Egyáltalán miben lesz más?
-
ivivan
tag
Ez mondjuk logikus lenne, de nekem legfeljebb az utolsó elem lehet egy pager (én a less-t használom) az első aligha (hacsak nem hagyom ott lustaságból a "cat filename" helyett a "less filename"-et)
És itt sem az egyel kevesebb fork miatt lenne kevesebb az erőforrás igény. -
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ketogén étrend
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)"