Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
"az egymasba agyazas valoban nehezkes backtick-kel, de az mar eleve csunya (marmint nem a backtick, az jooo
)"
Hát nem értek egyet. Én szeretem az egymásba ágyazást és $(...) módszerrel nagyon szépen és látványosan meg is lehet oldani. (vajon ez szabványos vagy bash specifikus? Életemben nem használtam még más shell-t :-) )
És tényleg át akarnak állni dash-ra? Az miért lesz jobb? Egyáltalán miben lesz más?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nyaralás topik
- E-roller topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Google Pixel topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Macska topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest