- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Siriusb #2561 üzenetére
Ezen már túl vagyok, többször is, Manjaro, Mint és Debian alatt nem működik. Ezért a mostani Ubuntun bele se fogtam mert felesleges, ezért kerestem automatizált más megoldást.
Nem emlékszem már hogy pont ilyenek voltak de a default.pa szerkesztgetésére többször is emlékszek.Ez a pc bele van szerelmesedve a belső Analóg sztereo kimenet-be.
Nem disztrófüggő, néha túlél egy session alatt 8-10 monitor off-on-t is, máskor boot utáni első alvás-visszatérésnél elfelejti a hdmi-t.
Jól látod ez egy beépített hangszórós monitor.Viszont,
Jester01,
tökéletesen jól működik a szkripted.
Annyit csináltam hogy az először próbának az asztalon létrehozott .sh fájlt töröltem, majd miután Te állítottad hogy nálad nem húzza a procit, létrehoztam a /home/sajatnevem/ alatt, innen megy pár általam használt szkript, némelyik autostartos (már ez is az), másokra bill-kombó és panel ikon mutat.
És tökéletes! Szerintem valamit a copy-paste során követhettem el, hogy mit azt már így nem tudom megmondani.Mégegyszer köszönöm.
Ha esetleg valami amatőrnek való szájbarágós leírást adnál, mi és hogyan működik ebbe az egyszerű pár soros szkriptbe, azt is nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest