Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Siriusb
üzenetére
Ezen már túl vagyok, többször is, Manjaro, Mint és Debian alatt nem működik. Ezért a mostani Ubuntun bele se fogtam mert felesleges, ezért kerestem automatizált más megoldást.
Nem emlékszem már hogy pont ilyenek voltak de a default.pa szerkesztgetésére többször is emlékszek.Ez a pc bele van szerelmesedve a belső Analóg sztereo kimenet-be.
Nem disztrófüggő, néha túlél egy session alatt 8-10 monitor off-on-t is, máskor boot utáni első alvás-visszatérésnél elfelejti a hdmi-t.
Jól látod ez egy beépített hangszórós monitor.Viszont,
Jester01,
tökéletesen jól működik a szkripted.
Annyit csináltam hogy az először próbának az asztalon létrehozott .sh fájlt töröltem, majd miután Te állítottad hogy nálad nem húzza a procit, létrehoztam a /home/sajatnevem/ alatt, innen megy pár általam használt szkript, némelyik autostartos (már ez is az), másokra bill-kombó és panel ikon mutat.
És tökéletes! Szerintem valamit a copy-paste során követhettem el, hogy mit azt már így nem tudom megmondani.Mégegyszer köszönöm.
Ha esetleg valami amatőrnek való szájbarágós leírást adnál, mi és hogyan működik ebbe az egyszerű pár soros szkriptbe, azt is nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Óra topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Nintendo Switch 2
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő