- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb #2561 üzenetére
Ezen már túl vagyok, többször is, Manjaro, Mint és Debian alatt nem működik. Ezért a mostani Ubuntun bele se fogtam mert felesleges, ezért kerestem automatizált más megoldást.
Nem emlékszem már hogy pont ilyenek voltak de a default.pa szerkesztgetésére többször is emlékszek.Ez a pc bele van szerelmesedve a belső Analóg sztereo kimenet-be.
Nem disztrófüggő, néha túlél egy session alatt 8-10 monitor off-on-t is, máskor boot utáni első alvás-visszatérésnél elfelejti a hdmi-t.
Jól látod ez egy beépített hangszórós monitor.Viszont,
Jester01,
tökéletesen jól működik a szkripted.
Annyit csináltam hogy az először próbának az asztalon létrehozott .sh fájlt töröltem, majd miután Te állítottad hogy nálad nem húzza a procit, létrehoztam a /home/sajatnevem/ alatt, innen megy pár általam használt szkript, némelyik autostartos (már ez is az), másokra bill-kombó és panel ikon mutat.
És tökéletes! Szerintem valamit a copy-paste során követhettem el, hogy mit azt már így nem tudom megmondani.Mégegyszer köszönöm.
Ha esetleg valami amatőrnek való szájbarágós leírást adnál, mi és hogyan működik ebbe az egyszerű pár soros szkriptbe, azt is nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest