Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
Jester01
üzenetére
Áhh értem, köszi a felvilágosítást. Maradok az előbbi megoldásnál inkább.

Már ki is tudtam sed-el szedni ami nem kell oda:
sed -e "s/Cpu(s): //" | sed -e "s/%us,//" | sed -e "s/%sy,//" | sed -e "s/%ni,//" | sed -e "s/%id,//" | sed -e "s/%wa,//" | sed -e "s/%hi,//" | sed -e "s/%si,//" | sed -e "s/%st//"
De csak úgy működik, ha előbb az eredményt elmentem egy cpu.txt-be
aztán az elejére írom, hogy cat cpu.txt | sed .... és így elmentem egy másikba.De így nem, hogy:
top -b -d 1| while read p; do echo $(date +"%T") $p; done | grep Cpu | sed -e "s/Cpu(s): //" | sed -e "s/%us,//" | sed -e "s/%sy,//" | sed -e "s/%ni,//" | sed -e "s/%id,//" | sed -e "s/%wa,//" | sed -e "s/%hi,//" | sed -e "s/%si,//" | sed -e "s/%st//"Ilyet nem lehet, hogy egyből így mentse le? :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs