- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
Jester01 #958 üzenetére
Áhh értem, köszi a felvilágosítást. Maradok az előbbi megoldásnál inkább.
Már ki is tudtam sed-el szedni ami nem kell oda:
sed -e "s/Cpu(s): //" | sed -e "s/%us,//" | sed -e "s/%sy,//" | sed -e "s/%ni,//" | sed -e "s/%id,//" | sed -e "s/%wa,//" | sed -e "s/%hi,//" | sed -e "s/%si,//" | sed -e "s/%st//"
De csak úgy működik, ha előbb az eredményt elmentem egy cpu.txt-be
aztán az elejére írom, hogy cat cpu.txt | sed .... és így elmentem egy másikba.De így nem, hogy:
top -b -d 1| while read p; do echo $(date +"%T") $p; done | grep Cpu | sed -e "s/Cpu(s): //" | sed -e "s/%us,//" | sed -e "s/%sy,//" | sed -e "s/%ni,//" | sed -e "s/%id,//" | sed -e "s/%wa,//" | sed -e "s/%hi,//" | sed -e "s/%si,//" | sed -e "s/%st//"Ilyet nem lehet, hogy egyből így mentse le? :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged