Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
Jester01 #958 üzenetére
Áhh értem, köszi a felvilágosítást. Maradok az előbbi megoldásnál inkább.
Már ki is tudtam sed-el szedni ami nem kell oda:
sed -e "s/Cpu(s): //" | sed -e "s/%us,//" | sed -e "s/%sy,//" | sed -e "s/%ni,//" | sed -e "s/%id,//" | sed -e "s/%wa,//" | sed -e "s/%hi,//" | sed -e "s/%si,//" | sed -e "s/%st//"
De csak úgy működik, ha előbb az eredményt elmentem egy cpu.txt-be
aztán az elejére írom, hogy cat cpu.txt | sed .... és így elmentem egy másikba.De így nem, hogy:
top -b -d 1| while read p; do echo $(date +"%T") $p; done | grep Cpu | sed -e "s/Cpu(s): //" | sed -e "s/%us,//" | sed -e "s/%sy,//" | sed -e "s/%ni,//" | sed -e "s/%id,//" | sed -e "s/%wa,//" | sed -e "s/%hi,//" | sed -e "s/%si,//" | sed -e "s/%st//"Ilyet nem lehet, hogy egyből így mentse le? :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Star Trek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Utolsó 4 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest