Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01
üzenetére
stty -F /dev/ttyUSB0 9600 cread crtscts cs8 -cstopb -parenb Ez így már működik, ha így írom be, akkor villog az adás led, tehát a modulom és a gép között létrejött a kapcsolat. Viszont az stty szerint továbbra sem változott a baudrate, bár ha az lenne a valóság, akkor szerintem nem küldözgetne a modulom.
Csináltam egy N4 nevű fájlt, majd kiadtam az od-s parancsot:
od -An -d -N4 /dev/ttyUSB0, ami után már nem küld a modulom semmit a gépnek, a fájlba nem kerül semmi. Milyen formában kellene ezt kiadni? Ha terminálban adom ki, akkor csak kilépni lehet a terminálból.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01
üzenetére
stty -F /dev/ttyUSB0 9600 cstopb -parenb
Ez terminálban rootként lefut, probléma nélkül. Viszont ha megint beírom az stty parancsot, akkor meg továbbra is 38400 baud-ot ír.
Szóval nem tudom, hogy átállt-e.
od -An -d -N4 /dev/ttyUSB0
Igen, decimális számot szeretnék. Tehát össze kell pakolni 2*8 bitet egybe ahhoz, hogy a korrekt értéket lássam. Ehhez a parancshoz tudsz mutatni valami leírást? Nem nagyon találtam most hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux haladóknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest