- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #1003 üzenetére
Jah oké.
A fájlon belül próbáltam ugyanezt, de ott meg ha van pont a fájlnévben, akkor syntax errort dob. Mikor leírtam külön az output fájlt egy változóba, majd $output néven próbáltam használni, az sem volt jó. Valamint le kellene korlátozni a kimenetet.
Olyanra gondoltam, hogy kellene egy fix "számú" ciklus, amiben csak 2 értéket olvas be, oszt, logaritmust számol, majd pedig kiírja az eredményeket és ezt kezdi előről, a megadott elemszámig. Egy egyszerű for ciklus vagy while megteszi. (a log mellé majd egy freki értéket is oda szeretnék írni, de ez egyszerű lesz, csak a ciklus száma alapján fog oda kerülni - megnézem majd, hogy ez a 2 oszlopos értéksor megoldás megfelel-e a gnuplot elvárásainak)
A lemaradó nullákat nem tudom hogyan vizsgáljam, a cat-al nézve mindig minden érték jó. Ha az od -An -t x1 -el nézem, akkor is. Pont az jön be, amit elküd az fpga-m. (csomószor újranéztem ezekkel, nem volt hiba egyszer sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest