- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Jah oké.

A fájlon belül próbáltam ugyanezt, de ott meg ha van pont a fájlnévben, akkor syntax errort dob. Mikor leírtam külön az output fájlt egy változóba, majd $output néven próbáltam használni, az sem volt jó. Valamint le kellene korlátozni a kimenetet.
Olyanra gondoltam, hogy kellene egy fix "számú" ciklus, amiben csak 2 értéket olvas be, oszt, logaritmust számol, majd pedig kiírja az eredményeket és ezt kezdi előről, a megadott elemszámig. Egy egyszerű for ciklus vagy while megteszi. (a log mellé majd egy freki értéket is oda szeretnék írni, de ez egyszerű lesz, csak a ciklus száma alapján fog oda kerülni - megnézem majd, hogy ez a 2 oszlopos értéksor megoldás megfelel-e a gnuplot elvárásainak)
A lemaradó nullákat nem tudom hogyan vizsgáljam, a cat-al nézve mindig minden érték jó. Ha az od -An -t x1 -el nézem, akkor is. Pont az jön be, amit elküd az fpga-m. (csomószor újranéztem ezekkel, nem volt hiba egyszer sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest