Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Jah oké.

A fájlon belül próbáltam ugyanezt, de ott meg ha van pont a fájlnévben, akkor syntax errort dob. Mikor leírtam külön az output fájlt egy változóba, majd $output néven próbáltam használni, az sem volt jó. Valamint le kellene korlátozni a kimenetet.
Olyanra gondoltam, hogy kellene egy fix "számú" ciklus, amiben csak 2 értéket olvas be, oszt, logaritmust számol, majd pedig kiírja az eredményeket és ezt kezdi előről, a megadott elemszámig. Egy egyszerű for ciklus vagy while megteszi. (a log mellé majd egy freki értéket is oda szeretnék írni, de ez egyszerű lesz, csak a ciklus száma alapján fog oda kerülni - megnézem majd, hogy ez a 2 oszlopos értéksor megoldás megfelel-e a gnuplot elvárásainak)
A lemaradó nullákat nem tudom hogyan vizsgáljam, a cat-al nézve mindig minden érték jó. Ha az od -An -t x1 -el nézem, akkor is. Pont az jön be, amit elküd az fpga-m. (csomószor újranéztem ezekkel, nem volt hiba egyszer sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Suzuki topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Alkoholista nevelde
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs