Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Sziasztok!
Az utóbbi napokban estem át egy mailmigráláson, aminek során az eddigi masszívan gtalkra használt mailcímemet töröltem, de előtte lementettem HTML formátumba a beszélgetéseimet. Mivel ezt scripttel csináltam, ezért a filenevek nemigen értelmesek.
Amire szükségem lenne, az egy olyan script, amivel a html-ben található szöveg alapján átnevezhetném a beszélgetéseket.
Értsd: A HTML file-ok tartalmazzák a következő sort: "Chat with XY". Szeretném ezt az XY-t kiemelni és hozzácsapni a filenév elejéhez.
Tehát ha eddig az volt a file neve, hogy 1234_54321.html, akkor a script lefuttatása után legyen az, hogy XY_1234_54321.html.Kérdésem, hogy tudnátok-e segíteni legalább abban, hogy hogyan induljak el.
Például fogalmam sincs róla, hogy egyáltalán hogyan tudok tömeges átnevezést végrehajtani, valamint hogy tömeges átnevezésnél hogyan adhatok meg olyan változót, amivel kiegészíthetem a fileneveket.
Új hozzászólás Aktív témák
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Gumi és felni topik
- Minden, ami hőszivattyú
- LEGO klub
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest