- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
válasz
bambano #2797 üzenetére
Ezt hogy érted?
"megkérdezhetem, hogy miért csinálsz fork bombát?"1. az sftp tud rekurzívan másolni. tehát összeállítod egy ideiglenes könyvtárban azt, amit fel kell másolni, és egy sftp utasítással felmásolod.
Igen, ezt tudom, s elég egyszerű is mert * -al mindent felvisz. De az a probléma, hogy a felmásolás után át kell nevezni a fájlt, levenni a végéből egy utótagot. Több fájlt egyszerre pedig nem lehet az sftp-n átnevezni, egyszerűen nem tudja. a rename, mv csak 1 fájlra működik. Ezért van for-ban, hogy amint feltölti, azt az egy fájlt átnevezi amit felmásolt.2. az sftp tud teljes névvel másolni. tehát azt kell csinálni, hogy:
put /helyikonyvtar/helyifajlnev /tavolikonyvtar/tavolifajlnev
Igen tudom, de a ciklusban az EOF miatt belehalt. Ezért kellett az echo put ...
3. az sftp, mint minden rendes ftp kliens, tud többszörös fájlmásolást, lásd mput.
Ennek utána kell néznem, nem ismerem. De az átnevezési feltétel miatt itt is gondok lennének.
4, az sftp tud batch fájlból parancsokat beolvasni.
Ebben igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest