- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Ez gyors volt, köszi mindenkinek
Most jön a tesztelés, sajnos nem értek hozzá, abszolút úgy csináltam, hogy rákerestem neten ami érdekelt, és az alapján változtattam dolgokat és teszteltem, ha működött örültem, ha nem működött, akkor kerestem tovább.
(#1899) bambano
Szóval akkor azt mondod, hogy cseréljem le pl ezt:TORRENTLIST=`transmission-remote --auth=$USER:$PASSWD --list | sed -e '1d;$d;s/^ *//' | cut --only-delimited --delimiter=' ' --fields=1`
erre:
TORRENTLIST=$(transmission-remote --auth=$USER:$PASSWD --list | sed -e '1d;$d;s/^ *//' | cut --only-delimited --delimiter=' ' --fields=1)Felkiáltójeles mappa pedig 1 dologból van, windows alól az legyen a legelső mappa. máshogy nem tudtam megoldani. ha van ötleted figyelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest