Hirdetés

 • ddekany

  PH! kedvence

  "biztos en vagyok a hulye, de en nem szoktam space-t rakni a filenevbe"

  Legalábbis szerveren én sem... viszont nem is én állítom jellemzően elő a fájlokat, vagy nem olyan program amit én írtam, szóval a fölött nincs kontrollom (mint gondolom másnak sincs).

  "a peldad meg santit, mert a df nyilvan alapvetoen arra van, hogy EN megnezzem mennyi a szabad hely"

  Az van, hogy ott egy rakás tool a toolboxban, és nyilván azt lenne jó akkor használni scriptekben, szóval ezzel megint nincs mit kezdeni nagyon.

  Ha meg a példák után is szerinted a JSON-s (vagy akármilyen gépi fogyasztásra strukturált) kimenettel a bonyolultabb minden, vagy nem érné meg globálisan egy ilyen irány, azzal már nem tudok mit kezdeni...

  "ranezek a df outputjara, majd egyedul a "grep" parancsot hasznalva mar kesz is a megoldas"

  És ha ránézel a shell scripte, amit nem tegnap írtál, vagy nem te írtad, akkor meg nem látod mit csinál... A forráskódokat általában többször olvassák mint írják.

  "Alapvetoen nem rossz az otlet, hogy valamilyen szabvanyos feluleten kommunikaljanak egymassal a programok, de ezt rakenyszeriteni a felhasznaloi interakciora kitalalt programokra nagy butasag"

  De hát 2x megírni a programokat, egyszer így, egyszer úgy, meg még nagyobb képtelenség. Hiszen a kétféle kimenet generálásnál a forráskód java része közös lenne.

  De szóval mindegy... átadtam amire gondoltam ama másik topicban, aztán kész.

  [ Szerkesztve ]