Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
"biztos en vagyok a hulye, de en nem szoktam space-t rakni a filenevbe"
Legalábbis szerveren én sem... viszont nem is én állítom jellemzően elő a fájlokat, vagy nem olyan program amit én írtam, szóval a fölött nincs kontrollom (mint gondolom másnak sincs).
"a peldad meg santit, mert a df nyilvan alapvetoen arra van, hogy EN megnezzem mennyi a szabad hely"
Az van, hogy ott egy rakás tool a toolboxban, és nyilván azt lenne jó akkor használni scriptekben, szóval ezzel megint nincs mit kezdeni nagyon.
Ha meg a példák után is szerinted a JSON-s (vagy akármilyen gépi fogyasztásra strukturált) kimenettel a bonyolultabb minden, vagy nem érné meg globálisan egy ilyen irány, azzal már nem tudok mit kezdeni...
"ranezek a df outputjara, majd egyedul a "grep" parancsot hasznalva mar kesz is a megoldas"
És ha ránézel a shell scripte, amit nem tegnap írtál, vagy nem te írtad, akkor meg nem látod mit csinál... A forráskódokat általában többször olvassák mint írják.
"Alapvetoen nem rossz az otlet, hogy valamilyen szabvanyos feluleten kommunikaljanak egymassal a programok, de ezt rakenyszeriteni a felhasznaloi interakciora kitalalt programokra nagy butasag"
De hát 2x megírni a programokat, egyszer így, egyszer úgy, meg még nagyobb képtelenség. Hiszen a kétféle kimenet generálásnál a forráskód java része közös lenne.
De szóval mindegy... átadtam amire gondoltam ama másik topicban, aztán kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest