Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Locus Map (Free és Pro)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Óriáskészülék, kis akksival
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- A dbrand is tokot mutat az iPhone 17 Próhoz
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prucam
tag
Sziasztok,
múlt héten kezdtem el foglalkozni a scriptekkel, azaz semmihez sem értek.
A fórumot azért elolvastam az elejétől!
Meg mást is olvasgatok néha.Szeretnék írni egy scriptet, ami a weblapok címét (nem URL), elmenti. Tehát az oldal html kódjában ez van:
<title>A nagy shell script topik - PROHARDVER! Hozzászólások</title>
Gondoltam:
w3m http://prohardver.hu/muvelet/hsz/uj.php?thrid=162198 | grep '<title>' >oldalcim
de ures a doksi. Sajnos nics elképzelésem, hogyan is kellene megoldani. Segítenétek?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3183, 94% Akkumulátor
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest