- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem lesz iPhone 19
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pasteur
csendes tag
Sziasztok!
Látom, itt shell cript guruk vannak, ezért fordulok ide. Volna egy dolog, amit szerintem shell cripttel lehetne megoldani.
Nevezetesen arról volna szó, hogy van egy (vagy több) linuxos számítógép internetcsatlakozással. Az internethasználat korlátozását kellene magvalósítani, vagyis azt hogy egy megadott idő után letiltsa a felhasználót. Kerestem erre szoftvereket, de semmi olyat nem találtam, ami erre lenne képes Linuxon.
Annyit tudok a shell criptekről, hogy viszonylag rövid kis szövegállományok, de sok mindent meg lehet velük oldani. Arra gondoltam, hogy egy olyat kellene csinálni, hogy a böngésző(k) elindítása után x idő elteltével egyszerűen léptesse ki a felhasználót, vagy ha lehet, akkor bontsa a netkapcsolatot. Mind a kettő megfelelő lenne.
Mit gondoltok erről? Meg lehetne valósítani ezt shell cripttel?A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest