- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pasteur
csendes tag
Sziasztok!
Látom, itt shell cript guruk vannak, ezért fordulok ide. Volna egy dolog, amit szerintem shell cripttel lehetne megoldani.
Nevezetesen arról volna szó, hogy van egy (vagy több) linuxos számítógép internetcsatlakozással. Az internethasználat korlátozását kellene magvalósítani, vagyis azt hogy egy megadott idő után letiltsa a felhasználót. Kerestem erre szoftvereket, de semmi olyat nem találtam, ami erre lenne képes Linuxon.
Annyit tudok a shell criptekről, hogy viszonylag rövid kis szövegállományok, de sok mindent meg lehet velük oldani. Arra gondoltam, hogy egy olyat kellene csinálni, hogy a böngésző(k) elindítása után x idő elteltével egyszerűen léptesse ki a felhasználót, vagy ha lehet, akkor bontsa a netkapcsolatot. Mind a kettő megfelelő lenne.
Mit gondoltok erről? Meg lehetne valósítani ezt shell cripttel?A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest