- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco M8 5G - majd megveszed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pasteur
csendes tag
Sziasztok!
Látom, itt shell cript guruk vannak, ezért fordulok ide. Volna egy dolog, amit szerintem shell cripttel lehetne megoldani.
Nevezetesen arról volna szó, hogy van egy (vagy több) linuxos számítógép internetcsatlakozással. Az internethasználat korlátozását kellene magvalósítani, vagyis azt hogy egy megadott idő után letiltsa a felhasználót. Kerestem erre szoftvereket, de semmi olyat nem találtam, ami erre lenne képes Linuxon.
Annyit tudok a shell criptekről, hogy viszonylag rövid kis szövegállományok, de sok mindent meg lehet velük oldani. Arra gondoltam, hogy egy olyat kellene csinálni, hogy a böngésző(k) elindítása után x idő elteltével egyszerűen léptesse ki a felhasználót, vagy ha lehet, akkor bontsa a netkapcsolatot. Mind a kettő megfelelő lenne.
Mit gondoltok erről? Meg lehetne valósítani ezt shell cripttel?A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest