Hirdetés
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
bambano
üzenetére
Ohh, lényegében minden kérdésemre megkaptam így a választ, hogy a $( ) formátumot használtam.
Azonban így előjött egy nem várt dolog.Akkor ez a parancs nekem bőven jó lesz, mert kevesebb, mint 200 fájlról van szó.
Parancs:
summa=$(awk '/Osszes tabla szama/ { sum = sum + $4 } END { print sum }' /home/user/adatok/*.txtProbléma:
Így kizárólag a /home/user/adatok mappában lévő txt fájlokat nézi, ha az 'adatok' mappában létrehozok egy 'tovabbiadatok' almappát és abban is elhelyezek txt fájlokat, akkor azokat már nem vizsgálja.
Ezt nem lehet beparaméterezni valahogyan?Köszönöm szépen a gyors segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Entware topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest