-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Ám ha már felraktad, a garagoyle-t megpróbálhatnád suste mentését felrakni rá és ez eg jó teszt lenne, hogy gargoyle-on használhatóak-e... Ha van rajta uhttpd- nagy akadályt nem látok, hogy miért ne működne. Bár kitudja a config fájlokon módosítottak-e de szerintem az ilyen alap configokon változatlan a helyzet ott is. Valami olyat kéne keresned, hogy beállítások visszatöltése, és innen szedd le a wds.tar.gz-t, esetleg a repeater.tar.gz-t és rakd fel a routerre. Ekkor ha minden jól ment, akkor az ip_cimed:9092 elérésen megkell jelenjen egy webes felület authentikációval felhasználó root, jelszó amit beállítottál root jelszónak.
Ha működik, szerintem egyértelmű a felület, de ha valami kérdéses, akkor írd meg. Ha a wds nem menne, akkor sima repeater az biztosan menni fog, relayd-t nem
Mondom, hog próbáld ki nem vagyok a híve, de az a wds és repeater közé tehető funkcionalitásban. -
Amikor átváltod WDS-re, akkor feltehetően a lentebbi SSID to Join melletti Scan gombbal meg kellene keresni a UPC-s HGW SSID-jét, és azzal kell összehoznod. De mondom, ehhez a UPC-s eszközbe is rögzítened kell a TP-LINK Wireless interfészének MAC címét.
Ez sajnos így tényleg nehéz lesz, hogy senki előtt nincs Gargoyle, aki érdemben segíteni tudna.
-
-
Mivel én nem használok Gargoyle-t, nincs előttem ilyen router, így sajnos pontról pontra, képekkel, stb... nem tudok segíteni, legfeljebb általánosságban. Ugyebár WDS-t mindkét routeren be kell állítanod, nem csak az egyiken, meg kell adni a másik eszköz MAC címét is, és mindezt ha jól csalódom, akkor a Connection - Basic - Wireless menüben.
-
Szia!
741ND-re kezdésnek én Gargoyle firmware-t ajánlanák, 741NDv2-re ezt.
gargoyle_1.6.2-ar71xx-generic-tl-wr741nd-v2-squashfs-factory.bin
Simán feltölthető a router gyári szoftverének upgrade menüjében, a művelet előtt, és után is javaslok egy-egy gyári visszaállítást elvégezni menüből. A flashelést mindenképpen kábelen kell csinálni, a művelet körülbelül 1 perc, ez alatt lehetőleg mást csinálj a gépen, és a böngészőablakot csak akkor zárd be, ha már újraindult a router. Ez látszik a LED-ek állapotán is, de egy másik böngészőablakban megpróbálhatsz ránézni nyugodtan, ha úgy látod, hogy már végzett.
A Gargoyle elérése 192.168.1.1 címen történik, a belépési alap jelszó password
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest