- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bambano
titán
válasz
neverDell #81 üzenetére
én egy 941nd-t "téglásítottam", az abban az értelemben tégla volt, hogy nem lehetett semmit kezdeni vele, abban az értelemben viszont nem, hogy minden szépen működött benne, csak az interfészek voltak down-ban.
Végül lett bele sorosport, és újratelepítés nélkül életre lehetett rugdalni.
-
-
glocker
tag
válasz
neverDell #68 üzenetére
nem nagyon látom át az openwrt ezen részének működését (sem) ezért szeretném egyszerűsíteni
most nem arról van szó, hogy jók-e vagy sem, azok a szabályok amelyeket én kitalálok, hanem az, hogy nem szeretem ha valahogy működik de nem tudom, hogy hogy, vagy hogy miért úgy...
lehet, hogy mégsem nem nyúlok hozzá és másik (debianos) gépen játszom...
...ez mondjuk jó lesz arra, hogy a linuxban kicsit haladok, de azt nem tudom, hogy mitől fogom átlátni mi miért van úgy a routeremben ahogy... :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest