-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
válasz
kpityu2 #18101 üzenetére
Még eddig nem jutottam odáig, hogy bármit rátegyek. A gyári elvileg működik rendesen, de nem tervezem használni. SSH-n nem tudok hozzá kapcsolódni, pedig felraktam a miwifi_ssh.bint-t, kétszer is. Ez alapján csináltam, már csak az utolsó lépés lenne hátra, de SSH hiányában nem megy.
-
woodworm
veterán
válasz
kpityu2 #17862 üzenetére
Szerintem mire openwrt került a routerre mindezt már végig csinálta, sokkal előrébb nem lesz vele. Ha az usb vagy tftp flash nem indul el, akkor ebből soros konzol lesz. Szívesen segítenék, de már nagyon régen keltettem életre ilyen vasat és nekem is googlezni kellene hozzá vagy a rengeteg hozzászólásom és privát üzenetem átmazsolázgatása.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
kpityu2 #17729 üzenetére
Most akkor hol fut a Samba? Az OpenWrt-n, vagy a mögötte lógó ubuntun?
OpenWrt alatt ugye alapból a loopback és a lan interface-on hallgat csak a samba. De ahogy írtam, lehet, hogy nem is létezik még a client interface a samba indulásakor és ez okozhat gondot.
-
vargalex
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged