Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #15878 üzenetére
Nézd a jó oldalát, a kötelező körök a váltóval már megvannak szóval nagy para nincsen innentől, egyébként meg ismerős... most borítottam bele a gaming setupba egy fél milkát, majd oldalborda fűzött meg, hogy szerinte 1-2 bútort lecserélhetnék, legalább akkor azok adottak lesznek összeköltözés után.
De aztán hirtelen neki is fontos lett a kocsi most, hogy a DPF végett lett Egerszalok lemondva... mert nem tudtuk szerzek-e időben bontottat. Hirtelen Ő jobban lecserélné mint én.
1446 biztos és a tengelyek is, azon felül nem hiszem, hogy lett volna nagy cserebere.
Abarth GP-al mi történt? Kihaltak? Gyakorlatilag egy darabot nem látok hetek óta.MiTo mennyire stabil neked pályán? Ha a csomival kiegyezek (tetőbox mindenképp fog kelleni mivel a mélyláda átköltözik az Astraból főleg, hogy a Magnat-ot lecseréltem benne egy Gladen meghajtóra...
) akkor egész jó lenne a lista amiből tudok vadászni Tjet tekintetében:
MiTo,
Giulietta,
Bravo,
GP (végső eset, akkor már Bravo)
Deltat csak a mérete miatt ejtem ki, már feleslegesen nagy. Plusz a puttony nem begyere, egyébként is húzottabb a forma de a puttonnyal nekem sok.Reggel próbáltam a fogtündér által ajánlott Leon FR-t, nem rossz nem rossz. De az az Alfa csak jobb ennyi pénzből meg kell mondjam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest