Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
én a progit (amit írtam) ilyen paraméterekkel teszteltem, jócskán 10e feletti képméretekkel. igazándiból ebben a műveletben az az igazi necc amíg kilapozza azt a méretet, mert magát a módosítást egy p4 simán megcsinálja.. viszont, ha a kész képet már forgatni akarod.. és színezni.. az a nem mind1
minél több a művelet elvégzése annál nagyobb az esély, hogy az a p4 ami 1-2 dolgot simán megcsinál az 5-6 alatt behal.. és persze nem mind1 mit kell csinálnia.
nem hiába, hogy pl 3d tervezésére nem ezeket a vackokat adják amint amit manapság árulnak az üzletekben.. x800 és társai.. ha a képet megakarod jeleníteni és egy vacak van alatta, akkor még azt is a proci számolja.. plussz mem..
necces ilyesmiben összehasonlítani két gépet.. vagy figyelembe kell venni az adottságokat
azért én a mac-re szavazok
-
amargo
addikt
az, hogy jpg-t vagy RGP nyitsz meg nem sok különbség van.. a memóriában úgy is tömörítetlenként fog szerepelni(bmp).. tehát az, hogy egy kép 300megásként szerepel az még nem sokat jelent.. viszont, ha egy kép(pl: jpg) 16000x12000, 24biten van ábrázolva (lehet csak 50mega lesz) többet számít!
és itt az igazán nem mind1, a memória mennyisége..
tehát, ha így tesztelsz, akkor inkább azt vedd figyelembe, hogy a gépben azonos e a memória mennyisége.. és a merevlemez kapacitás (ha kellene swap).
ha kép kell tesztelésre van nekem (mikor védésre vittem a progit azokon teszteltük). vagy nyittok egy képeditálót és feltoljátok a képméretét eléggé nagyra (bár a legtöbb progiban ez korlátozva van, én is megtettem, mert szegény home user eléggé megszívhatja, ha véletlen több nullát írbe).
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 7.Gen E-Sport Gamer - 16GB DDR4 - I5 7500 - GTX 1050Ti 4GB - 128GB SSD - 500GB HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat