Hirdetés
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
én a progit (amit írtam) ilyen paraméterekkel teszteltem, jócskán 10e feletti képméretekkel. igazándiból ebben a műveletben az az igazi necc amíg kilapozza azt a méretet, mert magát a módosítást egy p4 simán megcsinálja.. viszont, ha a kész képet már forgatni akarod.. és színezni.. az a nem mind1
minél több a művelet elvégzése annál nagyobb az esély, hogy az a p4 ami 1-2 dolgot simán megcsinál az 5-6 alatt behal.. és persze nem mind1 mit kell csinálnia.
nem hiába, hogy pl 3d tervezésére nem ezeket a vackokat adják amint amit manapság árulnak az üzletekben.. x800 és társai.. ha a képet megakarod jeleníteni és egy vacak van alatta, akkor még azt is a proci számolja.. plussz mem..
necces ilyesmiben összehasonlítani két gépet.. vagy figyelembe kell venni az adottságokat
azért én a mac-re szavazok
-
amargo
addikt
az, hogy jpg-t vagy RGP nyitsz meg nem sok különbség van.. a memóriában úgy is tömörítetlenként fog szerepelni(bmp).. tehát az, hogy egy kép 300megásként szerepel az még nem sokat jelent.. viszont, ha egy kép(pl: jpg) 16000x12000, 24biten van ábrázolva (lehet csak 50mega lesz) többet számít!
és itt az igazán nem mind1, a memória mennyisége..
tehát, ha így tesztelsz, akkor inkább azt vedd figyelembe, hogy a gépben azonos e a memória mennyisége.. és a merevlemez kapacitás (ha kellene swap).
ha kép kell tesztelésre van nekem (mikor védésre vittem a progit azokon teszteltük). vagy nyittok egy képeditálót és feltoljátok a képméretét eléggé nagyra (bár a legtöbb progiban ez korlátozva van, én is megtettem, mert szegény home user eléggé megszívhatja, ha véletlen több nullát írbe).
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gerner1
- Parfüm topik
- Crimson Desert
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat