Hirdetés
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dannyboy#1
csendes tag
Srácok, egy kis segítségre lenne szükségem OSX témában. Tudom ez nem az a topic, de telóról pötyögve eddig jutottam. Van egy '10es mb prom, amire valamikor nemrég feltettem a paralells desktopot. Közben úgy alakult hogy lett egy külső hddm, így a macen lévő 2 partícióból 1et akartam csinálni. Be is bootoltam, disk utility, ahol aztán nem engedte törölni a partíciókat... Viszont a formázás már meg volt... Gondoltam nem baj, akkor marad így. Sajnos azóta se USBről se dvdről nem akar bootolni, csak a recovery hddről. Ott viszont mikor újratelepíteném, bejelentkezik appstore IDvel és nem csinál semmit. Lehet nem jól csináltam bootolható USBt, és dvdt? Windows alatt próbáltam... Mit tudnék kezdeni az egésszel? Mégegyszer bocsánat az offért, de nem tudom hol kérhetnék segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Crimson Desert
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat