- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
SzuperBandee #35980 üzenetére
Ne érts félre, én nem akarok rád eröltetni semmit, csak egy tippet adtam egy szisztematikus módon végzett hibafeltárásra.
A quickconnectnek is müködnie kell tökéletesen, ha synology ezt irja. Már pedig ezt irja. Menj végig a lépéseken, és csekkold (=ellenörizd) le pontról pontra, hogy minden okés-e. Én elsö körben ezt csinálnám, synology saját leírása (lehet van másik is, én hirtelenjében találtam csak ezt) alapján ellenörizném le a meglévö saját beállitásokat pontról pontra - ez (ilyesmi) alatt értettem egyfajta checklistát...
Persze a végén tesztelve egy saját eszközzel, de nem a lokális hálozatra csatlakozva, hanem interneten keresztül, hogy tud-e csatlakozni eképpen a nashoz -> ha igen, akkor egyazon módon, de a fiad eszközén is... elméletileg ha egyik müködik, a másiknak is kell, platformfüggetlen módon. -
Parson
addikt
válasz
SzuperBandee #35977 üzenetére
Internet felöli csatlakozásnál? Olvasom most ezt a quickconnect dolgot a synology oldalán, de dyndns és port forwarding nelkül nekem ez kicsit fura (új)... persze ettöl még müködhet, de minekután nekem egyszer se jött be igazán ez a quickconnect dolog, igy nem forsziroztam a dolgot és maradtam az eredeti felállásnál, ami tökéletesen müködik azóta is, over the internet irányból is.
-
Parson
addikt
válasz
SzuperBandee #35972 üzenetére
Checklistre gondoltam, nem pedig vaktában lövöldözös elállitgatásokra. Sok sikert a probléma megtalálásában egy terminál gépben. (Ez nekem kicsit olyan, mintha a vendéglöben a vendégen lenne számonkérve, miért nem izlik pl a szétfött kaja.) De ne nekem legyen igazam.
rjg: ja, hogy nincs dyndns beállitva?
Eleve alap lenne különválasztani LAN-ról és az Internet felöl vett csatlakozási eseteket... ismét egy pont a checklistbe ami szerveroldali beállitást igényel, es nem terminal oldalit...
-
rjg
őstag
válasz
SzuperBandee #35970 üzenetére
Állítsatok be egy synology.me -s "dyndnst, azzal jó eséllyel menni fog.
-
SzuperBandee
csendes tag
válasz
SzuperBandee #35971 üzenetére
Sorry . Ezt Parsonnak írtam...
-
Parson
addikt
válasz
SzuperBandee #35965 üzenetére
Nos amivel ritkán foglalkozik az ember, az mindig kihivás. Nekem is eltartott egy ideig, mire sikerült felfedeznem mi miért fontos a NAS-ban a beállitások során, egy külsö csatlakozáshoz. De ha egyszer jól van belöve, akkor onnantol stabilan müködik - és csatlakozik. Lehet egy részletes csekklista kellene, amin végig kellene menni... különben csak szúrópróbaszerü ötletek jönnek. A laptopnak is csatlakoznia kell tudni csettintésre szvsz.
-
TheMarci
addikt
válasz
SzuperBandee #35965 üzenetére
Lehet tudni pontosan, hogy mi tortenik, amikor megprobalja elerni a nas-t? Betolt az oldal, vagy 404, vagy timeoutol? Ha ipadrol megy, mennie kell geprol is. Ugyanazt a cimet irja be? (Http/https?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Robogó, kismotor
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged